Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První čerstvé úseky zmodernizovány. V Globusu se těší na vaši návštěvu

PR článek

Od začátku roku mohou zákazníci pozorovat změny v českobudějovickém Globusu. Prochází totiž kompletní přestavbou. Rozsáhlou modernizací prochází také oddělení čerstvých potravin. Připraveny pro vás jsou již nové prodejní pulty sýrů, pomazánek, ale také ryb, jejichž nabídka je značně rozšířená. Úplnou novinkou jsou pulty s nabídkou delikates a antipast.

Nový pult čerstvých ryb najdete hned naproti původnímu umístění. Pokud byste jej nemohli najít, rády poradí a s úsměvem vás nasměrují hostesky, které jsou pro zákazníky v akční dny a o víkendu k dispozici. Můžete zakoupit pestrý sortiment čerstvých mořských i sladkovodních ryb včetně mořských plodů od certifikovaných dodavatelů. I z nejvzdálenějších oblastí se ryby na pulty Globusu dostanou do 48 hodin, čímž je zaručena absolutní čerstvost.

Zelené i černé olivy, olivy kořeněné a plněné, sušená rajčata a různé druhy papriček a mnoho jiného si nově zákazníci mohou sami nabrat a navážit. Všechny antipasti mají stejnou prodejní cenu – je tedy jen na vás, které si odnesete v misce sebou.

Mezi lahůdkami můžete najít i pomazánky pyšnící se logem Poctivá výroba Globus, které se vyrábí přímo v Globusu z poctivých surovin. Tak je neváhejte vyzkoušet.

Již brzy bude připravena další úplná novinka v podobě nového oddělení, které se specializuje na potřeby seniorů a i nákupní prostředí je přizpůsobeno jejich příjemnějšímu nákupu. Rozhodně je se na co těšit.

Hypermarket je po celou dobu modernizace otevřen. Neváhejte a přijďte se na nové prostory podívat i vy. Pro další novinky ohledně modernizace vašeho Globusu navštivte www.globus.cz ať vám žádná novinka neunikne.

Štítky Globus, rekonstrukce, modernizace, ryby

První čerstvé úseky zmodernizovány. V Globusu se těší na vaši návštěvu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.