Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pro Bazalku hrálo 22 týmů. Vybrané peníze putují na pokrytí nákladů fyzioterapie

Tradici benefičního turnaje v beach volejbale pro Centrum Bazalka odstartovala v roce 2012 českobudějovická zpěvačka Martina Pártlová. Turnaj pokračoval i letos za účasti 22 týmů. Výtěžek putuje na pokrytí nákladů fyzioterapie pro děti z Bazalky.

V sobotu 8. června se konal osmý ročník benefičního turnaje Beach pro Bazalku. V Beach aréně na sídlišti Vltava v Českých Budějovicích se sešlo 22 tříčlenných smíšených týmů, které se rozhodly svou účastí v turnaji podpořit Centrum Bazalka. Díky slunečnému počasí si všichni mohli užít pohodovou hru doprovázenou prima muzikou a dobrým občerstvením. Ti nejlepší si odnesli hodnotné ceny, které věnovali sponzoři. Startovné na tým činilo 1 500 korun a celé putovalo na účet Bazalky.

S přidanými prostředky od sponzorů z řad českobudějovických firem se celková částka vyšplhala na úctyhodných 67 410 korun. Celým dnem provázel moderátor Radek Barbulák a akci přišel podpořit i dlouholetý patron Bazalky Aleš Kotalík. HC Motor též postavil svůj tým, který v konkurenci volejbalistů statečně bojoval.

Tisková zpráva | Foto centrumbazalka.cz

Štítky Bazalka, benefice, Volejbal, Martina Pártlová, fyzioterapie, Madeta Motor České Budějovice, Aleš Kotalík, Vltava, peníze

Pro Bazalku hrálo 22 týmů. Vybrané peníze putují na pokrytí nákladů fyzioterapie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.