Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V prodejně Jihočeské elektro vyrostl vánoční strom plný dárků. Vyhrát můžete i kávovar Nivona

PR článek

Vánoční atmosféra je již všudypřítomná a nejinak tomu je i v budějcké kamenné prodejně Jihočeské elektro, kde vyrostl vánoční strom plný dárků. O co jde? O soutěž, která nejednomu zákazníkovi udělá radost.

Jihočeské elektro naleznete v Českých Budějovicích na Rudolfovské třídě 7. Do soutěže se budete moci zapojit v případě, že na prodejně nakoupíte zboží minimálně za 2 tisíce korun. „Zákazník si  ze stromečku vybere papírek, na kterém bude číslo. Na základě toho dostane svou výhru,“ popisují prodejci z Jihočeského elektra a dodávají, že kupující nad 10 tisíc korun si vylosují výhru z první výzvy a automaticky postoupí do slosování o kávovar Nivona. „To se poté uskuteční na nový rok 2020. Stačí sledovat náš Facebook,“ dodávají.

A co že tedy můžete vyhrát? Kromě zmíněného kávovaru v hodnotě 15 tisíc korun například sadu nádobí deseti kusů Gourmet Line BL – 1637, Finish Quantum Max (60 kusů), Perwoll Renew Advanced Color (60 praní) nebo třeba víno. Zkrátka fajnové ceny, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Jihočeské elektro je budějcká prodejna s chladničkami, mrazničkami, pračkami, sušičkami, vysavači a vším, co je potřeba v domácnosti. Také vám zajistí kompletní gastro vybavení vaší kuchyně či restaurace. Nabídka je skutečně široká…

Obchod stojí za návštěvu i díky skvělé kávě od Ritualle Caffé (výběrová směs ethiopia sidano/arabica, brazil triangolo/arabica, indie cherry/robusta). „Rádi vám při ní pomůžeme s výběrem. A pokud si u nás zboží zakoupíte, můžeme vám ho přivézt domů a rovnou vám ho zapojit,“ dodávají prodejci.

A že se vám rozbila chladnička, které se chcete zbavit? Nemusíte ji nikam vozit… Odborníci z Jihočeského elektra přivezou novou a starou si rovnou odvezou.

Jihočeské elektro je kamenná prodejna, ale nakoupit můžete i na jejím e-shopu!

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihočeské elektro, soutěž, Vánoce, domácnost, elektro, kávovar, České Budějovice, Facebook, vánoční stromek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hanka Součková

Kdy se uskuteční slosování? Někdy během roku 2020 nebo 1. ledna, tedy na Nový rok.

Úterý, 17. prosince 2019, 16:55Odpovědět

V prodejně Jihočeské elektro vyrostl vánoční strom plný dárků. Vyhrát můžete i kávovar Nivona  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.