Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rozbíhá se další ročník soutěže Jihoczech, soutěže podnikatelských nápadů

PR článek

Máte také své sny, představy, nápady, které byste chtěli proměnit v podnikání? Už podnikáte, ale chcete realizovat úplně nové myšlenky a plány? Přihlašte svůj podnikatelský nápad do 3. ročníku soutěže Jihoczech do 31.ledna a získejte pro jeho realizaci praktické ceny a podporu celého týmu expertů.

Soutěž Jihoczech je určena pro všechny zájemce o podnikání, kteří chtějí otestovat a smysluplně zrealizovat své podnikatelské nápady. Vyhlašovatelem a organizátorem veřejné soutěže je Jihočeský vědeckotechnický park, soutěž se koná pod záštitou Jihočeského kraje. Pro úspěšné finalisty soutěže je připravena řada praktických cen a podpora realizace nápadu také po ukončení účasti v soutěži.

V prvním ročníku soutěže zvítězil nápad virtuální laboratoře a dnes sídlí v JVTP úspěšný start-up s názvem Virtual Lab, o který projevil zájem i ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček a osobně si ve virtuální laboratoři zasídlené v Jihočeském vědeckotechnickém parku vyzkoušel 3D brýle a práci s aplikací Let‘s meet VR.

Od vítězství v soutěži Jihoczech uběhly necelé dva roky a společnost Virtual Lab, s.r.o. zaznamenala celou řadu dalších úspěchů, mezi které patří například vítězství v soutěži start-upů na Pasovské univerzitě, 3. místo v národním kole mezinárodní soutěže Creative Business Cup, účast v celostátní soutěži Podnikatel roku 2018, nominace do Soutěže Digitální Firma Roku 2019 v kategorii SLUŽBY, do které byla firma nominována Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR, dále prezentace aktivit společnosti na dni otevřených dveří Ministerstva průmyslu a obchodu ČR spojeném s prezentací významných technologických firem a představením strategie The Country for the Future, významná byla také účast na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně v rámci expozice Czech Republic: The Country for the Future, ale i účast na Future Port Prague 2019. Příjemným začátkem nového roku byl zveřejněný redakční článek v prestižním časopise Forbes NEXT.

„Soutěž nám pomohla marketingově, dostali jsme se také do dalších soutěží, k novým partnerům a na nové trhy,“ říká Leoš Kubíček, zakladatel společnosti Virtual Lab.

V loňském roce se společnost Virtual Lab, s.r.o. propojila s dalším účastníkem soutěže Jihoczech, společností Sever Game Studio, a společně založily novou společnost Virtual Lab Development.

„Pro úspěšné účastníky soutěže jsou připraveny také další benefity, mezi které patří jednorázová finanční odměna, podpora týmu expertů také po ukončení soutěže, bezplatné užívání zasedacích místností, reklamní příspěvky v regionálních médiích a všeobecná podpora realizace podnikatelského nápadu,“ dodává František Mlčák, ředitel Jihočeského vědeckotechnického parku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihoczech, soutěž, podnikatel, nápad, Jihočeský vědeckotechnický park, Jihočeský kraj, Karel Havlíček, Leoš Kubíček, Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, Česko, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozbíhá se další ročník soutěže Jihoczech, soutěže podnikatelských nápadů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.