Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Zastupitelé města se v květnu sejdou ve sportovní hale. Musí dodržet rozestupy a mít roušky

Po třech měsících se v Budějcích znovu sejde zastupitelstvo města. Původní místo konání se ale mění. Kvůli koronaviru se jednání přesune ze zasedací místnosti na magistrátu do sportovní haly. I tady budou muset být dodržena nařízená opatření.

Poslední zastupitelstvo proběhlo 17. února. Poté už primátor Jiří Svoboda jednání kvůli koronaviru nesvolal. Budějčtí zastupitelé se tak sejdou po tříměsíční pauze. Jednání proběhne v pondělí 18. května od 9 hodin ve sportovní hale. 

I tady ale budou muset být dodržena hygienoepidemiologická opatření. Jednotliví členové budou mezi sebou budou muset dodržet dvoumetrové rozestupy a po celou dobu budou muset mít zakrytá ústa a nos. 

Podle primátora města budou navíc projednány jen nutné body. Dominovat budou především ty, které řeší neodkladné finanční záležitosti. Zrušen bude například bod Vystoupení občanů. „Občané ale mohou v souladu se zákonem o obcích a jednacím řádem zastupitelstva vyjadřovat svá stanoviska ke každému projednávanému bodu programu," uvedla mluvčí magistrátu Jitka Welzlová

Ohodnoť článek

Foto

Štítky zastupitelstvo, jednání, koronavirus, sportovní hala, České Budějovice, Jiří Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zastupitelé města se v květnu sejdou ve sportovní hale. Musí dodržet rozestupy a mít roušky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.