Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zapomeňte na každodenní stres a užijte si výbornou kávu v Cafe Zóna na Lannově třídě

Je útulná a v nabídce má mnoho dobrot, které vám zpříjemní den… Kavárna Cafe Zóna funguje už více než rok na Lannově třídě v Českých Budějovicích. Naleznete ji na křižovatce s ulicí Jeronýmova.

Někteří návštěvníci mluví o Cafe Zóna jako o klidné oáze uprostřed rušné městské třídy. Jedná se o místo, kde se člověk rád zastaví, odpočine si a vychutná si například dobrou kávu.

Právě ta je jedním z hlavních důvodů, proč se lidé do Cafe Zóny pravidelně vracejí. A pak dorty, které jsou poctivé, kvalitní a jdou s dobou. Kavárně je dodává místní cukrářka, která má skvělé renomé, ostatně za vše mluví i reference v Cafe Zóně, kdy si lidé dorty neustále pochvalují. Nabídka se zároveň obměňuje, takže je stále co objevovat.

Že byste si raději dali zmrzlinový pohár? Žádný problém! Pochutnat si můžete na karamelovém, čokoládovém s banánem, cookies, ovocném a tak dále. Stavit se můžete i na samotnou zmrzlinu. Pokud preferujete točenou, tak i tu zde přes sezónu pořídíte.

Sednout můžete samozřejmě i k drinku. Nechybí míchané alko klasiky jako Mojito (i borůvkové nebo malinové), Cuba Libre či Aperol Spritz, stejně tak nealkoholické koktejly. Samozřejmostí je pak pivo, víno či nealko pití. Oblíbené jsou i čaje. Cafe Zóna má v nabídce sypané, což zákazníci kvitují.

Kavárna se také snaží jít zdravější cestou, takže nabízí například alternativy se sójovým mlékem či bezlepkový dort.

Pokud se do Cafe Zóny vydáte, posedět můžete buď venku pod nově nainstalovanou markýzou, nebo uvnitř, kde vás možná zaujmou obklady z recyklovaného dřeva ze starých lodí. I takovou zajímavost tady naleznete.

Otevřeno je denně (kromě neděle) od 7.30 do 19 hodin.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Cafe Zona, kavárna, České Budějovice, dort

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapomeňte na každodenní stres a užijte si výbornou kávu v Cafe Zóna na Lannově třídě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.