Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budvar hledá nové kolegy. Elektromechanik si přijde na nadstandardní mzdu, bonusy a náborový příspěvek 30 tisíc korun

PR článek

Navzdory zavřeným barům, hospodám a restauracím byl loňský rok pro Budějovický Budvar rekordním. Národní pivovar uvařil 1,73 milionu hektolitrů piva a plánuje dál expandovat. V souvislosti s investicemi do modernizace a rozšíření výroby nyní shání nové kolegy do výroby i logistiky. Své řády by také rád rozšířil o nové elektromechaniky.

Budějovický Budvar loni ohlásil nejvyšší výstav v historii. Dařilo se na domácích i zahraničních trzích, k úspěchu také výrazně pomohlo uvedení očekávané novinky Budvar 33. „Naše prodeje táhl nárůst exportu na klíčových trzích, zejména pak v Německu. Dobrou zprávou je také více než dvouprocentní nárůst objemu prodaného piva na domácím trhu,“ komentoval výsledky ředitel Budějovického Budvaru Petr Dvořák.

Budvar uvařil loni rekordní objem piva. Na českém trhu mu pomohla novinka Budvar 33

Národní pivovar Budějovický Budvar může i přes koronavirovou krizi mluvit o roku 2020 jako o úspěšném. Výstav piva se loni meziročně zvýšil a dosáhl celkového objemu 1,730 milionu hektolitrů. To je nejvyšší výstav v historii pivovaru.

Nadstandardní mzda, bonusy a příspěvky na penzi či dovolenou

Nyní by tento stabilní budějcký zaměstnavatel rád rozšířil své řady. Aktuálně hledají v Budvaru posily na pozici elektromechanika. „Nový kolega se může těšit na práci v přátelském a čistém prostředí za nadstandardních podmínek,” říká personální ředitelka Budvaru Monika Grešová.

Nový elektromechanik se může těšit na náborový příspěvek ve výši 30 tisíc korun (první polovina mu bude vyplacena po zkušební době, druhá po půl roce), plat až 35 tisíc, čtvrtletní bonusy, nadstandardní příplatky za práci ve směnách a za přesčasy, obědy a večeře za 25 korun nebo stravenky za noční směny.

„Našim zaměstnancům každý rok poskytujeme příspěvek na dovolenou, který letos činí 6000 korun. Rovněž u nás získávají nárok na příspěvky k penzijnímu připojištění či mohou čerpat výhody z cafeterie dle svých preferencí,“ uvádí Grešová. „Svým zaměstnancům navíc každý měsíc dopřejeme 20 litrů budějovického ležáku ve formě deputátu,“ dodává s úsměvem.

Pivní svět se pořád mění. Chceme, aby se lidé o pivo více zajímali, říká obchodní sládek Budvaru

Rostoucí popularita minipivovarů je v Česku trendem posledních let. Podle obchodního sládka Budějovického Budvaru Aleše Dvořáka jsme ale, co se rozmanitosti pivních stylů týká, pořád spíš konzervativnější národ. I proto navázal národní pivovar...

Bezpečné prostředí jako priorita

A co novou posilu na pozici elektromechanika čeká v Budvaru za práci? Na starosti bude mít plánování a provádění preventivní údržby, opravy a seřizování strojů (zejména počítačem řízených výrobních linek nebo zakladačového skladu), dále diagnostiku závad a práci s technickou dokumentací. „Nový kolega dostane možnost učit se novým technologiím v zajímavém a atraktivním prostředí,” doplňuje Grešová. 

Budějovický Budvar si zároveň dává velmi záležet na bezpečném pracovním prostředí. „Vnímáme nebezpečí spojená s aktuální pandemickou hrozbou. Naše zaměstnance jsme proto začali testovat na koronavirus už od poloviny února,” doplňuje personální ředitelka. „Zdraví našich lidí je u nás na prvním místě,” uzavírá.

Mám zájem o práci v Budějovickém Budvaru

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Budějovický Budvar, národní pivovar, pivo, práce, elektromechanik, bonusy, mzda, náborový příspěvek, Petr Dvořák, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budvar hledá nové kolegy. Elektromechanik si přijde na nadstandardní mzdu, bonusy a náborový příspěvek 30 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.