Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Náborový příspěvek, štědré benefity a každý měsíc pivo v podobě deputátu. Budvar hledá elektromechaniky a operátory stáčecích linek

PR článek

Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. Toto staré české rčení přežívá po generace a platí i v moderní době. A to zejména v Budějovickém Budvaru, kde navzdory dlouho zavřeným hospodám hlásí rekordní výstav. Díky úspěšnému růstu hledá národní pivovar nové posily. Těšit se mohou na nadstandardní mzdu a mnoho zajímavých benefitů.

Loňský rok byl pro Budvar rekordním.  Ačkoliv koronavirová opatření uzavřela restaurace, bary a hospody, díky uvedení dlouho očekávané novinky Budvar 33 a úspěchu pivovaru na zahraničních trzích uvařil národní pivovar rekordních 1,73 milionů hektolitrů piva. „Prodeje přitom táhl nejen nárůst exportu na klíčových trzích, zejména v Německu. Objem prodaného piva stoupl i na českém trhu,” pochvaluje si ředitel Budvaru Petr Dvořák.

Dobré ohodnocení, fajn parta lidí

Nárůst poptávky se v Budějovickém Budvaru přirozeně odráží i na rozšiřování výroby. Jeden z největších zaměstnavatelů ve městě tak potřebuje posílit. „Rádi bychom ve svých řadách přivítali zejména elektromechaniky a operátory stáčecích linek,” uvedla personální ředitelka Monika Grešová.

Nové posily podle Grešové čeká nadstandardní ohodnocení, práce v čistém prostředí a přátelském kolektivu. To potvrzuje i Vendula Malá, která pracuje jako technik pro investice a údržbu. „Cítím se dobře ohodnocena za svou práci,” říká zaměstnankyně. „A taky je tady fajn parta –  jako technik pracuju hlavně s muži a ty mě bez problémů vzali mezi sebe,” dodává.

Náborový příspěvek, dotace na jídlo a dovolenou, měsíční deputát

Pracovní prostředí a platové ohodnocení si pochvaluje i operátor stáčecích linek Marek Kolář. „Práce pro Budvar znamená jistotu a stabilitu, a to je pro mě hlavní. Super je také neustále se rozšiřující nabídka zajímavých benefitů,” říká Kolář.

„U nás v Budvaru nám na spokojenosti zaměstnanců opravdu záleží, proto hledáme stále nové benefity,“ uvádí Grešová.  Základem je nadstandardní platové ohodnocení, které se u operátora stáčecí linky může vyšplhat až na 30 tisíc korun, v případě elektromechanika dokonce 35 tisíc korun měsíčně

Nové posily elektromechaniků se navíc mohou těšit na náborový příspěvek ve výši 30 tisíc korun. „První polovinu vyplácíme po uplynutí zkušební doby, další po šesti měsících od nástupu do práce,” vysvětluje Grešová.

Nabídku zaměstnaneckých benefitů pak tvoří bonusový systém, týden dovolené navíc, nadstandardní příplatky za práci ve směnách a za přesčasy, obědy a večeře za 25 korun, příspěvek na penzijní připojištěnívýhody cafeterie dle vlastních preferencí či příspěvek na dovolenou.

„Našim zaměstnancům každý rok poskytujeme příspěvek na dovolenou, který letos činí šest tisíc korun,” doplňuje Grešová. Samozřejmostí je pro každého zaměstnance Budvaru i tzv. deputát, tedy měsíční příděl dvaceti litrů budějovického ležáku.

Brány Budvaru jsou otevřené

Vedle elektromechaniků a operátorů či operátorek stáčecích linek shání v Budvaru kolegy a kolegyně na řadu dalších pracovních pozic. „Práci u nás najdou  například řidiči vysokozdvižných vozíků nebo sezónní brigádníci,” doplňuje personální ředitelka. 

Kompletní nabídku volných pracovních pozic najdou zájemci na webových stránkách Budějovického Budvaru. „V případě jakýchkoliv dotazů se lidé mohou kdykoliv obrátit na naše personální oddělení,” uzavírá s úsměvem Grešová.

Mám zájem o práci v Budějovickém Budvaru

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Budějovický Budvar, národní pivovar, pivo, práce, elektromechanik, bonusy, mzda, náborový příspěvek, operátor stáčecí linky, nábor, operátor, pivovar, Petr Dvořák, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náborový příspěvek, štědré benefity a každý měsíc pivo v podobě deputátu. Budvar hledá elektromechaniky a operátory stáčecích linek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.