Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Miss Jitka Nováčková fandí partnerovi na dálku. Češi budou úspěšnější než Finsko, hádá

Zvláštní nádech má právě probíhající evropský šampionát ve fotbale pro modelku a influencerku Jitku Nováčkovou. Rodačka z Českých Budějovic žije s kapitánem finské reprezentace Timem Sparvem. Jak sama přiznává, během turnaje fandí jak české, tak finské reprezentaci.

Jitka Nováčková je česká influencerka, modelka, moderátorka a vítězka soutěže Česká miss 2011. V roce 2019 se stala vítězkou kategorie Go Global v soutěži Czech Social Awards. Na platformách YouTube, Instagram nebo TikTok sdílí obsah ze zákulisí velkých akcí a ze svého osobního života. Její sociální média čítají celkem přes 450 tisíc sledujících.

Zdroj: Wikipedia

„Držím palce oběma týmům. Zápas jsem zatím viděla jen jeden - s Leou jsme samozřejmě koukaly na zápas tatínkův, i když ji mnohem více zajímala její oblíbená hračka. Zrovna to byl zápas, při kterém byl oživován Christian Eriksen a musím říct, že to byly nekonečné minuty, kdy jsem nevěřila, že budou mít šťastný konec. Díky bohu za to,“ řekla redakci Česká Miss 2011 Jitka Nováčková.

Eriksen zkolaboval v 43. minutě a po resuscitaci přímo na trávníku byl už při vědomí převezen do nemocnice, ze které vzkázal, že se cítí relativně dobře. Pod dohledem lékařů je od sobotního večera, kdy byl oživován na trávníku právě při duelu s Finy. Z nemocničního lůžka včera zaslal veřejnosti první a zároveň optimistický vzkaz.

Evropský fotbalový šampionát sleduje Jitka Nováčková z Česka. „Jsem s dcerou zpátky v Česku a tak jsme rozmazlováni rodinou, která mě vidí po tak dlouhé době a naši pětiměsíční Leu úplně poprvé,“ dodala. Přísná koronavirová opatření, která turnaj provází, tak příliš neřeší. „Vzhledem k tomu, že teprve čekáme na vydání českého rodného listu pro dceru, který je nutný nejen pro vydání pasu, nebylo by stejně v našich silách se na EURO dostat,“ doplnila.

Fotbalové EURO pokračuje. Žižkárna plánuje projekci zápasů s Chorvatskem i Anglií

Už v pátek čeká českou fotbalovou reprezentaci druhý zápas základní skupiny mistrovství Evropy. Přesto, že se utkání Česka s Chorvatskem hraje ve skotském Glasgow, mohou fanoušci zažít alespoň částečně atmosféru turnaje i v tuzemsku. Budějcká...

Finsko v prvním zápase sice zvítězilo těsně 1:0 nad Dány, i tak devětadvacetiletá rodačka z Českých Budějovice věří více české reprezentaci. Na otázku, zda se dál prokouše Finsko nebo Česko, odpovídá jasně. „Myslím, že Česko, ale partnerovi to prosím nepřekládejte,“ uzavírá s úsměvem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Minutový networking

Štítky České Budějovice, fotbal, Jitka Nováčková, Finsko, Tim Sparv, Česko, Christian Eriksen, Wikipedie, YouTube, Instagram, TikTok, Česká Miss

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miss Jitka Nováčková fandí partnerovi na dálku. Češi budou úspěšnější než Finsko, hádá  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.