Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Morgana si pomalu zvyká na nový život. Najde také nové páníčky?

Morgana je odhadem osm let stará dáma, kříženec špicoidního typu, něžná, jemná kráska, která se bojí lidských doteků, prudkých pohybů a spousty dalších věcí, které si jen může člověk představit. Krůček po krůčku otevírá své srdce, jde si pro pohlazení, učí se na vodítku, učí se být ve společnosti člověka a jde jí to skvěle. A právě pro ni budeme dnes hledat nový domov.

Morgana je očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Její srst roky nikdo nečesal, bude chvíli trvat, než se dá do pořádku. Zoubky má v hrozivém stavu a musí se vyřešit. Jinak ji přes její věk a zanedbání péče nic netrápí. Ze života si chce ještě urvat pořádný kus.

Přála by si žít v rodinném domku, u páníčků doma s přístupem na zahradu. Neumí chodit na vodítku a nejraději si sama pobíhá. Ve zkušených rukách by se pravděpodobně naučila žít i v bytě. Hodí se do klidného prostředí, bez malých dětí a velkého ruchu.

„Máte-li o Morganu zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Morgana bydlela, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Morganě nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467,“ uvádí Zdenka Fürst z táborského útulku.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Radek Havlíček | Zdroj vividfoto.cz

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, Tábor, útulek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Morgana si pomalu zvyká na nový život. Najde také nové páníčky?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.