Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Najde Nellie nový domov stejně jako její malý bráška?

I tento týden budeme hledat nový domov pro svěřenkyni táborského útulku. Tentokrát půjde o koťátko Nellie, které přišlo do útulku se svým bráškou Sweeneym. Nellie je mladá kočička, která hledá domov plný lásky, porozumění a péče.

Nellie ze své dvojice zbyla sama a hledá domov, bráška Sweeney je již doma. „Nellie je připravena vyrazit do nového domova, je kastrovaná, kompletně naočkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem," uvedla Zdenka Fürst z táborského útulku.

Hledá domov, kde se jí dostane spoustu lásky, porozumění, péče a zodpovědného přístupu. Hodí se do bytu i do domku se zahradou a po adaptaci i s přístupem ven.

„Máte-li o adopci zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by koťátka bydlela, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech s kočkami. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život koťátkům nabízíte. Na e-mail odpovíme, zavoláme a domluvíme si seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467,“ uzavírá Zdenka Fürst.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Radek Havlíček, Útulek Tábor

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, Tábor, útulek, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Najde Nellie nový domov stejně jako její malý bráška?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.