Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Lipno podpoří očkování nejnižší cenou celosezonního skipasu

PR článek

Po dohodě s Krajskou hygienickou stanicí Jihočeského kraje podporuje Skiareál Lipno proočkovanost občanů České republiky a nabízí nyní všem očkovaným celosezonní skipas za nejnižší letošní cenu.

Lyžařská sezona je už za dveřmi a navzdory zhoršující se situaci s epidemií nemoci Covid 19 se všechna lyžařská střediska připravují a těší na letošní zimní sezónu. Loňských devět dní otevřených skiareálů způsobilo nemalé ztráty a nestačilo ani všem milovníkům lyžování či snowboardingu. Pro to, aby ta letošní sezona proběhla plnohodnotně a s co nejmenšími omezeními a riziky, je důležité, aby se zpomalil narůstající počet nemocných. Jedním z důležitých nástrojů, jak tomu pomoci, je očkovaní.

„Rozhodli jsme se vyslyšet výzvu paní ředitelky Krajské hygienické stanice a podpořit očkování. Pro očkované bude celosezónní skipas za nejvýhodnější letošní cenu,“ informuje generální ředitel Skiareálu Lipno Matěj Kratochvíl. Nabídka platí pro nákup celosezonního skipasu jak na pokladnách v areálu, tak při nákupu online na e-shopu www.lipnocard.cz. Při zakoupení přes internet obdrží kupující výměnný poukaz, za který pak na pokladnách dostane celosezonní skipas. Právě tam prokáže své očkování.

Krajská hygienická stanice spolupracuje úzce se všemi subjekty v Jihočeském kraji a snaží se o snížení počtu nemocných. „Jsem ráda, že jsme se dohodli s provozovatelem největšího lyžařského střediska v našem kraji a společně pomůžeme snížit vysoký počet nemocných a vrátit také všechny ke sportu,“ říká ředitelka Krajské hygienické stanice Kvetoslava Kotrbová.

Protože právě pro Jihočeský kraj je cestovní ruch důležitý, je pozitivní podpora očkování správným krokem. Proto tento postup vítá i hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba. Cením si rozumného a velmi vstřícného motivačního přístupu jednoho z našich nejnavštěvovanějších jihočeských skiareálů. V loňském roce jsme si lyžovačku moc neužili a všichni se už nemůžeme dočkat až vyrazíme na hory. Udělejme společně maximum proto, abychom si letošní zimní sezónu opravdu užili a aby následky, které šíření covidu způsobuje, byly pro všechny co nejmenší,“ říká Kuba.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Skiareál Lipno, lyžování, sezona, Lipno, očkování, koronavirus, COVID-19, Vodní nádrž Lipno, skipas, Krajská hygienická stanice, Jihočeský kraj, Česko, Martin Kuba, Kvetoslava Kotrbová, Kuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Lipno podpoří očkování nejnižší cenou celosezonního skipasu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.