Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mondi Bupak děkuje svým zaměstnancům

PR článek

Přiblížil se konec roku a společnost Mondi Bupak chce poděkovat všem zaměstnancům za to, co společně během roku 2021 dokázali. „Bylo toho opravdu hodně a máme právo být na co hrdi,“ říká generální ředitel Jindřich Krejčí. 

Vše začalo již v loňském roce, který byl náročný z hlediska nových instalací v rámci projektu Bupak2020 a letošní rok ho v mnohém překonal. Průběžně probíhalo několik staveb, prodloužení haly kartonáže, nová hala paletizace, nový sklad palet včetně okolních komunikací a úprav terénu. Zároveň se celkově zrekonstruoval objekt bývalé jídelny a kuchyně a vznikl tak reprezentační prostor s multifunkčním využitím tzv. Zákaznické centrum.

O investičním projektu Bupak2020 si můžete přečíst zde .

Tím ale rozhodně nekončí rozvoj a další instalace výrobních technologií v závodu Mondi Bupak. V roce 2022 bude instalována kompletní linka na výrobu klopových krabic a dojde také k výraznému předělání technologie centrálního pásu a pneumatické dopravy odpadu a v hale kartonáže.

Zákaznické centrum (objekt bývalé jídelny a kuchyně)

„I přes všechny uvedené stavební práce, přesuny strojů a Covidové situace jsme byli schopni dostát svým závazkům vůči zákazníkům a podařilo se nám překonat i několik rekordů, např. jen v měsíci listopadu jsme vyrobili 15,372 mil. m2 vlnité lepenky a naložili 36 626 palet,“ popisuje ředitel Jindřich Krejčí a dodává: „Byli jsme také úspěšní v několika soutěžích pro oceňování obalů, např. jsme získali cenu WorldStar 2022, kterou obdržela firma Mondi Bupak za Křížový obal (TwistMailer) pro E-commerce.“

„Uplynulý rok byl tedy v mnoha ohledech mimořádný a velice náročný. Dovolte mi tímto poděkovat všem zaměstnancům a jejich rodinám za velmi úspěšný rok 2021 a popřát všem šťastné a veselé Vánoce, bohatou nadílku pod vánočním stromečkem a úspěšný rok 2022,“ uzavírá Jindřich Krejčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Mondi Bupak, firma, poděkování, práce, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Mondi Bupak děkuje svým zaměstnancům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.