Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S jakými styly čepic pro muže a ženy budete vypadat módně?

PR článek

Jestli-že chcete, aby byl váš pánský nebo dámský outfit doveden k naprosté dokonalosti, můžete vsadit i na elegantní nebo sportovní čepice. Na trhu existuje celá řada modelů dámských a pánských čepic v nejrůznějších barvách a střizích. Určitě si tak mezi nimi vyberete i vy tu pravou. Na následujících řádcích vám poradíme, jaká kritéria vzít při výběru čepice v potaz, aby byl váš outfit dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií bude dobré vybírat pánskou a dámskou čepici?

Pánské stylové čepice a dámské čepice mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme minimalistické, ale i extravagantní modely dámských a pánských čepic. Vždy tak záleží zejména na tom, kam chceme s čepicí vyrazit a do jakého outfitu ji budeme chtít zakomponovat. Vybírat můžeme dámské a pánské čepice v hladkém nebo v žebrovaném provedení. K dispozici jsou nám pak dámské a pánské čepice s bambulí i bez ní. Bambule má tu výhodu, že lze vždy skvěle sladit s dalšími prvky outfitu. Zejména ty chlupaté se pak hodí k huňatým límcům od kabátů či k chundelatým lemům vašich rukavic. Čepice pro muže a ženy pak můžeme vybírat i na základě materiálu, z kterého jsou vyrobené. V posledních letech se těší velké oblibě zejména stylové čepice z přírodních materiálů. Jsou totiž příjemné na dotek a jsou skvěle prodyšné, takže se vám v nich jen tak nezapotí hlava. Další výhodou je i to, že jsou tzv. udržitelné a chrání tak naši přírodu. Udržitelný způsob života již akcentují ty největší světové módní značky. Nemusíte tak mít strach, že by nebylo z čeho vybírat. Pro inspiraci pak můžete nakouknout např. i zde: https://eobuv.cz/c/doplnky/textilie/cepice/damske/zimni-cepice.

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní sezóně v kurzu?

Hledáte-li trendy dámskou a pánskou čepici, bude dobré, když budete v obraze, jaké barvy, vzory a motivy letos frčí. Pro letošní sezónu jsou to zejména přírodní a pastelové odstíny barev. Pistáciové, krémové i modré čepice tak budou tím správným řešením i pro vás. Vyhýbat se pak nemusíte ani staré dobré černé a bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a ještě se nestalo, že by vyšly z módy. Výhodou pak tedy je i to, že je můžete kombinovat s jakkoli barevným oblečením a s módními doplňky. Co se týče vzorů a motivů, jsou letos v kurzu ty květinové a zvířecí. Romantické duše mohou navlékat čepice s drobnými květy či maxi kvítky, milovníci extravagance se pak blýsknou v zebrované či leopardí čepici. Jestli-že jste rádi vidět, můžete pak sáhnout i po neonových svítivých čepicích, v kterých budete zkrátka nepřehlédnutelní!

Do jakých outfitů se nám bude hodit dámská a pánská čepice?

K sportovním outfitům si ženy a muži vybírají nejčastěji stylové čepice v minimalistickém jednobarevném provedení. Ty pak často zdobí pouze logo značky nebo drobný potisk. K svátečním a elegantním outfitům pak skvěle padnou čepice s chlupatou bambulí v černém provedení. Zvolit pak můžete i čepici v módních zemitých odstínech. Ta se pak skvěle kombinuje i se zlatými či mosaznými doplňky. Dámské a pánské čepice pak můžete nosit nejen ke kalhotám, ale i k šatům a k sukním. Ženy a dívky k šatům a sukním pak rády volí stylové čepice s různými dekorativními prvky. Může se jednat o blyštivé kamínky, ale také o kovové cvočky či hravé nášivky.       

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky čepice, eobuv, eshop, vybavení do zimy, zimní móda, oblečení, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S jakými styly čepic pro muže a ženy budete vypadat módně?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.