Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte dobrodružství na Pekelné Stezce korunami stromů

PR článek

Pekelníci ovládnou na jedno odpoledne lipenskou Stezku korunami stromů. V sobotu 3. prosince v 11 hodin přebírají vládu nad oblíbenou Stezkou. Čerti budou čekat hned u vchodu a až do 15 hodin se jim na Stezce nevyhnete. Určitě potkáte i Mikuláše s nadílkou a laskavými anděly. Všechny děti do 14,99 let v doprovodu dospělého mají vstup i dopravu zdarma.

Svátek svatého Mikuláše se ani na Stezce korunami stromů neobejde bez řádění čertů. Pekelná Stezka tak tentokrát nabídne kromě relaxačních výhledů na ztichlou krajinu také trochu napětí. S čerty se potkáte hned u vstupu na Stezku a během své cesty k vrcholu je můžete potkat kdekoliv. Třeba i v připravený tvůrčích dílnách, kde si děti můžou vyrobit památku na strašidelnou pekelnou výpravu. Čertů ale není potřeba se bát. Přestože jsou z pekla, připravili si pro děti zábavné a přátelské čertovské hry.

Pekelníci budou samozřejmě také pod dohledem laskavého Mikuláše a jeho andělských pomocníků. Za básničku nebo krátkou písničku vás určitě nenechají odejít s prázdnou. Nadělovat bude také samotná Stezka. Všem dětem do 14.99 let v doprovodu dospělé platící osoby nabízí v den konání akce vstup a dopravu zdarma.

Adventní program pro skvělou náladu

Kromě dobrodružné Pekelné Stezky můžete na Lipno vyrazit také za adventní atmosférou. V neděli 4. prosince od 12 do 16 hodin přijede na náměstí před hotel Element Andělská pošta. Děti si můžou vyrobit své vlastní psaní pro Ježíška a předat ho andělům na chůdách. Tím je zajištěné spolehlivé doručení dopisu na místo tam, kam patří.

I následující stříbrná adventní neděle 11. prosince přinese svou porci předvánoční atmosféry. Živá hudba v podání dámské folkové skupiny Lakomá Barka, a kreativní dílny s vánoční tematikou pro děti pomůžou zapomenout na spěch končícího roku.

Poslední adventní neděle 18. prosince proběhne na Lipně ve velkém stylu. Vystoupí úspěšný dětský pěvecký sbor Medvíďata z Českého Krumlova. S lišákem Foxem také společně ozdobí vánoční stromeček a příprava na Vánoce tak bude ukončená.

V kongresovém centru hotelu Element se bude konat také filmový festival Snow Film Fest. Filmy se zimní a adrenalinovu tematikou čekají na obdivovatele extrémních sportovních výkonů v náročných zimních podmínkách. Festival proběhne 4. a 30. prosince od 13 do 16 hodin. Rezervace vstupenky není nutná.

Adventní čas na Lipně je plný příjemných událostí a zábavy. Začněte s Pekelnou Stezkou 3. prosince a pokračujte o adventních nedělích. Načerpáte energii, zapomenete na starosti a pobavíte se.

Ohodnoť článek

Štítky lipno, kultura, akce, program, jižní čechy, rodina, děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte dobrodružství na Pekelné Stezce korunami stromů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.