Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Písek zrušil výběrové řízení na zhotovitele skateparku, nikdo se nepřihlásil

Město Písek muselo zrušit výběrové řízení na zhotovitele skateparku na sídlišti Portyč, protože se do něj nepřihlásil žádný zájemce. Náklady na stavbu se měly pohybovat kolem devíti milionů korun. Město bude usilovat o získání dotace, která by mohla dosáhnout až 50 procent uznatelných nákladů a poté vypíše výběrové řízení znova.

„Máme informace o tom, že kapacity firem, které se stavbami tohoto typu zabývají, jsou v tuto chvíli naplněny. V druhé polovině roku by situace měla být lepší, počítáme tedy s tím, že výběrové řízení vyhlásíme znovu, zřejmě na podzim,“ řekl místostarosta Josef Soumar (Piráti). 

Vedení města původně počítalo s tím, že když se podaří vysoutěžit dodavatele, mohla by stavba skateparku na místě nevyužívaného multifunkčního hřiště začít už v dubnu letošního roku. Výstavba by neměla trvat déle než čtyři měsíce. Kvůli nezájmu firem se ale výběrové řízení zrušilo.

Město počítá s tím, že skatepark bude volně přístupný. V této lokalitě je služebna městské policie a funguje tu i asistent prevence kriminality, bude tak možné zajistit častější dohled nad tímto sportovištěm.

Ohodnoť článek

Foto město Písek

Štítky výběrové řízení, Písek, skatepark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Písek zrušil výběrové řízení na zhotovitele skateparku, nikdo se nepřihlásil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.