Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Muž na elektrokoloběžce měl srazit ženu s chodítkem. Policie hledá svědky nehody

Českobudějovičtí policisté vyšetřují nehodu, kterou měl způsobit zatím neznámý muž na elektrokoloběžce. Ten měl srazit ženu s chodítkem, která po střetu upadla a zranila se. Následně musela být ošetřena v nemocnici. Policie žádá případné svědky, kteří střet viděli, aby se ozvali na linku 158.

K nehodě mělo dojít 22. března v dopoledních hodinách v Českých Budějovicích někde v prostoru ulic Rudolfovská, Nádražní nebo Lannova třída. Tady se měla pohybovat žena, která tlačila invalidní chodítko. Ve stejnou dobu místem po chodníku projížděl muž na zelené elektrokoloběžce, s ženou se srazil, a aniž by se přesvědčil, jestli je v pořádku, z místa ujel. Na sobě měl mít šedou mikinu s kapucí. 

Žena při střetu utrpěla zranění, která si vyžádala ošetření v nemocnici. „Policisté žádají případné svědky této nehody, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace vedoucí k objasnění průběhu nehody, aby kontaktovali policisty na telefonním čísle 974 226 588 případně na lince 158," uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, nehoda, policie, elektrokoloběžka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na elektrokoloběžce měl srazit ženu s chodítkem. Policie hledá svědky nehody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.