Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na začátku roku rozdělil Viscofan mezi zaměstnance bezmála 4 miliony na bonusech

PR článek

Bez 19 tisíc rovné 4 miliony, tolik dělal bonus vyplacený zaměstnancům budějovického Viscofanu, kteří splnili podmínky jeho vyplacení dohodnuté v kolektivní smlouvě. Kromě desetiprocentního navýšení mezd jim totiž loni zaměstnavatel přislíbil také mimořádné prémie za překročení plánovaného hospodářského výsledku. Podařilo se a většina zaměstnanců si tak v lednu k výplatě přilepšila o deset tisíc korun.

Budějovický podnik je jedním z páteřních závodů světové jedničky ve výrobě střívek na masné výrobky – španělské skupiny Viscofan Group, a také jedním z nejprogresivnějších zaměstnavatelů v našem regionu. Ačkoliv byly poslední tři roky pro firmy velmi náročné, Viscofan zvýšil mzdy více než o 22 % a zachoval všechny zaměstnanecké benefity.

Ani letos nepřijdou zaměstnanci Viscofanu zkrátka. Už na konci minulého roku se vedení firmy s odbory dohodlo na navýšení mezd průměrně o 6 % a o třetinu se zvýší také příplatky za práci v noci, o víkendech a v nestandardních pracovních situacích.

Za překročení plánu o 10 % vyplatí firma na začátku dalšího roku opět mimořádný bonus, a to všem zaměstnancům, kteří splní nastavené podmínky týkající se například počtu odpracovaných hodin.

„Nejen tímto bonusem chceme naše lidi povzbudit, abychom společně pokračovali v tvrdé práci a dosáhli plánovaných cílů. Že jsme je nastavili zcela reálně, se koneckonců už v minulém roce přesvědčili,“ říká ředitel společnosti, Miloslav Kamiš a dodává: „Jen díky společnému úsilí a angažovanosti je český Viscofan dlouhodobě úspěšný, a to i v dobách, kdy se tuzemské ekonomice příliš nedaří.“

Viscofan pravidelně vyplácí také měsíční a půlroční prémie a zaměstnanci využívají bezmála dvě desítky nejrůznějších benefitů. V minulém roce tu spustili také projekt Viscofan akademie – ucelený vzdělávací program pro zaměstnance na nejrůznějších úrovních. Také díky němu se daří vychovávat nové talenty a posouvat je po karierním žebříčku do vedoucích a manažerských pozic. I po přijetí vládního konsolidačního balíčku tak firma navyšuje rozpočet na vzdělávání zaměstnanců.

Skvělou profesní karieru tu může udělat prakticky každý, kdo má chuť a ochotu ve své práci se rozvíjet. Dobrým příkladem je několik vysokých manažerů, kteří ve firmě před lety začínali na nejnižších pozicích.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky viscofan, benefity, bonusy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na začátku roku rozdělil Viscofan mezi zaměstnance bezmála 4 miliony na bonusech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.