Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Gastro Production dynamicky roste a hledá nové kolegy

PR článek

Areál Gastro Production s.r.o. včetně výrobních hal a skladů naleznete v Kamenném Újezdu. Tradiční česká společnost nabízí své služby nejen zákazníkům v EU, ale i po celém světě.

S více než 30 lety zkušeností na trhu se společnost specializuje na kompletní vybavování profesionálních kuchyní, restaurací, hotelů a kantýn. Nabízí širokou škálu produktů z různých materiálů a realizuje projekty na míru podle požadavků zákazníků. Specializuje se na chladící produkty jako jsou vitríny, ohřevné a neutrální produkty pro profesionály, a to v prestižních sítích hotelů, restaurací, letišť a cateringových zařízení. Fotografie z realizovaných projektů a návrhů jsou dostupné na webu.

Velký důraz je kladen na inovace a vývoj nových produktů. Jedním z aktuálních projektů je vývoj Kulinářského mobilního stánku. Tento výrobek má širokou škálu využití, jak při společenských akcích, tak v soukromém sektoru, například na zahradních slavnostech, párty či grilovačkách.

Vítán je každý kvalifikovaný pracovník, který má chuť se podílet na rozvoji společnosti i sebe samotného

Kromě místních zaměstnává i zaměstnance z celého světa, například z Filipín, Indie a Ukrajiny. Gastro Production také dává příležitost několika vybraným studentům z vysokých škol, kteří jsou součástí oddělení konstrukce a podílejí se na zdokonalování standardních produktů. Díky neustálému růstu se rozšiřují pracovní pozice pro nové kolegy. Nabízí svým zaměstnancům stabilní zázemí, dobré finanční ohodnocení, ale i různé benefity. Pro zaměstnance je k dispozici zcela nová firemní kantýna s širokým výběrem občerstvení a poledních menu.

Aktuálně jsou k dispozici tyto pozice:
Servisní technik v oddělení chlazení
Obsluha ohraňovacího / vysekávacího lisu

Pokud Vás zaujala nabídka pracovních pozic a chcete se dozvědět více, tak neváhejte kontaktovat Martinu Joskovou.
Email: joskova@gastro.cz
Tel.: +420 607 255 041

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Nabídka práce, nerezové výrobky, gastro.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gastro Production dynamicky roste a hledá nové kolegy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.