Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Maminko a tatínku, děkuji… Díky vám jsem bilingvní

PR článek

Osvojení cizího jazyku bez stresu a učení… Že po něčem takovém toužíte? U vás už to nejspíš tak snadné nebude, ale u vašich dětiček to tak může být. Pokud stále váháte, jestli své děti vychovávat tak, aby se staly bilingvní, přijďte se podívat do Abacus English Preschool. První a jediné anglické jesle a školka s každodenní celodenní výukou v angličtině v Českých Budějovicích zvou k návštěvě. Všichni chceme pro své děti to nejlepší, tak proč je nepodpořit, aby mohly získat ten úžasný dar mluvit více jazyky?

Školka v těchto dnech zve k návštěvě, abyste si mohli udělat představu, jak výukový program probíhá. Zápisy nemají pevně stanovený termín a dítě je možné přihlásit kdykoliv během roku. Stačí si jen předem domluvit termín návštěvy. Veškeré informace naleznete na tomto odkazu.

Není rozhodující, s jakým mateřským jazykem děti do Abacusu přicházejí, protože komunikace probíhá pouze v angličtině. „Děti se rodí se schopností naučit se jakýkoliv jazyk. V předškolním věku je to pro ně naprosto přirozená věc a tak jako se naučí jeden jazyk, jsou schopné se naučit dva nebo i více. Jde jen o to, jakým jazykům jsou v tomto věku vystaveny. Většina dětí přichází bez jakékoliv znalosti angličtiny a velmi rychle se adaptuje a zapojí do výuky i her. Děti si osvojují angličtinu přirozenou cestou, stejně jako v blilingvní rodině,“ ubezpečují zástupci školky.

„Bilingvní děti mají v budoucnu nejen výhodu znalosti dalšího jazyka na úrovní rodilého mluvčího, ale snáze se učí v budoucnu další cizí jazyky, mívají nadprůměrné školní výsledky, mají i širší rozhled, větší představivost, vyšší schopnost samostatného rozhodování a dobře vyvinutou schopnost kreativního myšlení,” dodává vedení školky. V anglické školce Abacus se setkávají děti různých národností. Mnohonárodnostní prostředí pomáhá dětem nejen v efektivnější adaptaci na cizí jazyk, ale učí je poznávat a respektovat jeden druhého.

Kromě angličtiny je pro školku prioritou individuální a laskavý přístup a rozvoj každého dítěte. Díky zaměření na zdravý pohyb a sportovní aktivity - každodenní procházky, lekce plavání a bruslení, návštěvy solné jeskyně - se školce daří, aby byly děti pohybově aktivní po celý školní rok. Samozřejmostí jsou každodenní výukové aktivity zaměřené na výtvarnou a hudební výchovu.

Za zmínku jistě stojí, že školka používá prvky Montessori pedagogiky a velkým přínosem pro děti jsou aktivity v heterogenních skupinách, kdy jsou děti díky spolupráci mezi staršími a mladšími vrstevníky přirozeně vedeny ke vzájemné pomoci a motivovány k osobnostímu rozvoji.

Abacus se také snaží po celý školní rok připravovat pro děti aktivity, na které jen tak nezapomenou. Konkrétně se jedná například narozeninové oslavy, přespávání ve školce, rodinná odpoledne, společné besídky a jarmarky, návštěvy kina, muzea, zoo, planetária a dalších kulturních zařízení.

„Nikdy nebudete litovat rozhodnutí, že jste svému dítěti vytvořili podmínky k osvojení více jazyků. Budete pyšní, až uslyšíte vaše dítě komunikovat na úrovní rodilého mluvčího. Je to opravdu skvělý pocit a největší odměna. Nejen, že budete pyšni vy, ale hrdé budou i vaše děti a celá rodina,“ dodává na závěr ředitelka školky.

Jesle a Mateřská školka Abacus English Preschool sídlí v Českých Budějovicích na adrese Jar. Haška 2663/7. Email: info@abacuscb.cz. Tel. 776247034. Jedná se o soukromou mateřinku.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Abacus English Preschool, angličtina, školka, škola, děti, cizí jazyk, návštěva, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maminko a tatínku, děkuji… Díky vám jsem bilingvní  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.