Počasí dnes17 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

V nemocnici začal fungovat bankomat

Od minulého pátku je v prostorách vstupního terminálu do horního areálu českobudějovické nemocnice funkční nově nainstalovaný bankomat. Nejbližší zařízení pro výběr peněz bylo dosud až na Lidické třídě, což je vzdálenost pro mnohé pacienty jen velmi těžko dostupná.

„Naše dlouholetá snaha zajistit pacientům a návštěvníkům nemocnice možnost využívat služby bankomatu se podařila dotáhnout do konce. K dispozici je tak bankomat ČSOB umístěný v sousedství nemocniční lékárny,“ potvrdil MUDr. Břetislav Shon, ředitel Nemocnice České Budějovice.

Pacienti nemocnice tak nyní mohou získat finanční hotovost prostřednictvím svých platebních karet přímo v areálu. Novinka usnadní přístup k hotovosti například při úhradě poplatků u lékaře či nákupu zboží v nemocniční prodejně.

„Naše jednání s bankovními domy až dosud nevedla k úspěchu. Byly problémy dohodnout se na podmínkách, které bychom mohli akceptovat. Jsme rádi, že s ČSOB jsme dospěli k dohodě a pacienti tak dostávají službu, kterou dlouhou dobu postrádali,“ konstatoval ředitel obchodně ekonomického úseku Ing. Martin Bláha, MBA.

Bankomat je veřejně přístupný, funguje nepřetržitě a je pod dohledem bezpečnostní služby.

Tisková zpráva

Štítky bankomat, ČSOB, Nemocnice České Budějovice, nemocnice, pacient, Československá obchodní banka, Martin Bláha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V nemocnici začal fungovat bankomat  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.