Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěž o nákup kvalitního BIO hovězího masa z Novohradských hor a České Kanady

PR článek

NAŠE FARMA je společným projektem několika jihočeských, výhradně ekologických farem z Novohradských hor a České Kanady. Pod značkou NAŠE FARMA spouští nový online obchod na prodej vyzrálého BIO hovězího masa.

Vzhledem k tomu, že značce NAŠE FARMA není současná situace v Česku ohledně pandemie koronaviru lhostejná, rozhodli se majitelé narychlo vytvořit eshop na prodej BIO hovězího masa s možností závozu přímo ke koncovému spotřebiteli.

Maso je prodávané v BIO kvalitě a je možné si jej osobně vyzvednout na třech výdejních místech bez účtování dopravy. „Stanovené ceny masa mohou být pro mnoho domácností přijatelné a tím pádem nemusejí navštěvovat supermarkety, či hypermarkety, kde jsou nastolena vládní opatření související s pandemií. Nehledě na to, že hovězí maso od konkurence je mnohdy dražší a vše si mohou lidé vyřídit z pohodlí domova,“ říká provozovatel eshopu Luboš Vaněček. Nechtějí na prodeji masa bohatnout, chtějí podpořit současný stav v České republice a maso nabídnout lidem v blízkém okolí. 

V současné době lze maso objednat online nebo zakoupit v českobudějovickém Ternu, řeznictví a uzenářství Dědouch nebo prodejně NAŠE FARMA – Dobrý jídlo, U Černé věže 295/17 v Českých Budějovicích. V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na provozovatele obchodu NAŠE FARMA na telefonním čísle 731 142 520, nebo e-mailu: eshop@sohors.cz.

Restaurace NAŠE FARMA pro vás připravila eshop zaměřený na začínající grilovací sezónu, kde si můžete zakoupit připravené polotovary na gril nejen z jejich BIO hovězího masa, ale i farmářského kuřecího masa, vepřového masa z českých chovů, ryby a skvělých příloh. To vše bez práce a hlavně chutně. Objednejte si tašku plnou skvělého masa na gril s přílohou podle vlastní chuti. Objednávky je možné si vyzvednou na prodejně NAŠE FARMA – Dobrý jídlo, U Černé věže 295/17 v Českých Budějovicích. 

Soutěž o poukázku na nákup BIO hovězího masa

Naše farma pro vás připravila soutěž o poukázku na 500 korun na nákup BIO hovězího masa. Stačí jen do čtvrtka 30. dubna správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Odpověď na otázku najdete na stránkách eshopu

Soutěž skončila! Výherce byl informován emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Naše farma, maso, hovězí maso, eshop, rozvoz, soutěž, statek, Novohradské hory, Česká Kanada, Česko, pandemie covidu-19, České Budějovice, Černá věž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž o nákup kvalitního BIO hovězího masa z Novohradských hor a České Kanady  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.