Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muže, který šel v noci po silnici, smetlo u Budějc auto. Na místě zemřel

Dopravní nehoda, která se udála v pondělí pozdě večer na silnici I/3 ve směru od Plané na Boršov nad Vltavou, měla tragický konec. Řidič osobního vozu zde narazil do muže, který se pohyboval v blízkosti vozovky. Zranění, která při střetu utrpěl, byla neslučitelná se životem.

Událost se stala před odbočkou na Včelnou, u mostu přes řeku Vltavu. „Řidič jedoucí v bílém osobním motorovém vozidle Hyundai směrem od Plané za dosud nezjištěných okolností narazil levou přední částí vozidla do muže, zatím neustanovené totožnosti, který pohyboval v blíže neupřesněné části vozovky,“ říká mluvčí policie Lenka Kozoňová.

Zranění byla pro chodce smrtelná. Stal se tak 41. obětí jihočeských silnic v letošním roce. Pro další upřesnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. Policisté také měřili řidiči vozu alkohol v krvi, výsledek byl však negativní.

Totožnost zemřelého policisté zatím neznají. Mělo by jít o muže ve věku od 25 do 35 let, štíhlé sportovní postavy. Měl mírně snědou pleť, krátké černé vlasy a na černý plnovous. „Na sobě měl olivově zelenou bundu značky VANS na zdrhovadlo z dutého vlákna se šedou podšívkou, černé triko s výstřihem, tmavé kalhoty, pánské modré kostkované trenýrky, černé boty nad kotníky, černý syntetický vojenský opasek s přezkou a odznak české armády na žlutém řetízku,“ doplňuje Kozoňová.

Foto Policie České republiky

Štítky silnice, České Budějovice, Planá, Boršov nad Vltavou, Hyundai, Vltava, Včelná, Armáda České republiky, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže, který šel v noci po silnici, smetlo u Budějc auto. Na místě zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.