Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

S baseballovou pálkou v ruce vyhrožoval ženě zabitím. Teď je trestně stíhán

Z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví je obviněn muž, který v polovině srpna vyhrožoval s baseballovou pálkou v ruce zabitím ženě na Jindřichohradecku. Včera si od policistů převzal sdělení podezření. Nyní je trestně stíhán v režimu zkráceného přípravného řízení.

Podezřelý muž měl 15. srpna kolem půl desáté večer v jedné z obcí na Jindřichohradecku vyhrožovat zabitím ženě. Při tom měl mít v ruce baseballovou pálku. „Žena se v obavě o svůj život zamkla doma. Na místo incidentu se dostavili policisté z Nové Bystřice, kteří podrobili agresora dechové zkoušce. Podezřelý muž nadýchal téměř tři promile. Policistům rovněž dobrovolně vydal baseballovou pálku,“ popsala policejní mluvčí Hana Millerová.

Po zadokumentování přečinu nebezpečné vyhrožování a přečinu výtržnictví si muž z rukou novobystřických policistů převzal sdělení podezření. Nyní je trestně stíhán v režimu zkráceného přípravného řízení.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, Jindřichohradecko, vyhrožování, okres Jindřichův Hradec, Nová Bystřice

S baseballovou pálkou v ruce vyhrožoval ženě zabitím. Teď je trestně stíhán  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.