Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie stále pátrá po totožnosti mrtvého muže, který byl nalezen u Haklových Dvorů

Jihočeští policisté stále pátrají po totožnosti mrtvého muže, který byl nalezen na konci června u rybníku v Haklových Dvorech. Soudní pitvou bylo zjištěno, že muž zemřel udušením. Policie znovu žádná o pomoc veřejnosti při identifikace mrtvého.

Nalezený mrtvý muž byl ve věku 48 až 55 let, měl vysokou postavu, hnědé oči, krátce střižené prošedivělé vlasy a několikadenní strniště. 

Na sobě měl šedé tričko s krátkým rukávem značky Dynamic Wear Zone, modré kapsáčové kratké kalhoty značky Baty XL se zasunutým koženým páskem značky DALLAS, tmavé šedočerné sportovní boty značky Quechua.

Na okraji Budějc byl nalezen mrtvý muž. Policie pátrá po jeho totožnosti

Na okraji Českých Budějovic byl včera nalezen mrtvý muž. Neměl u sebe žádné osobní doklady, policie proto žádá veřejnost o pomoct při jeho identifikaci.

„Kriminalisté nařídili soudní pitvu, ta stanovila jako příčinu smrti udušení bez  násilí či stop cizího zavinění. Při pitvě byly zjištěny další markanty, které by pomohly zjistit totožnost muže. Mrtvý má jizvu na levém lokti, jizva na levém koleni, jizva na levém podbříšku, jizvu na břiše pod pupíkem, vše pravděpodobně po operačních zákrocích,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Kriminalisté propátrali rybník, poblíž kterého byl muž nalezen, ale věci, které by pomohli s jeho identifikací, nenašli. Podle policie nelze vyloučit, že muž mohl být cizinec. 

„Kdo uvedeného muže – dle přiložených fotografií či dalších indicií pozná, ať kontaktuje kriminalisty na mobilních telefonech 727 939 392, 727 938 126, 727 936 868, 727 936 837 nebo na lince tísňového volání 158," uzavřel Matzner. 


Fotografii v plném rozlišení najdete na následujícím odkazu.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, smrt, Dallas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie stále pátrá po totožnosti mrtvého muže, který byl nalezen u Haklových Dvorů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.