Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté pátrali po vodákovi, který pravděpodobně opilý vypadl z kánoe

Jihočeští policisté za sebou mají další pátrací akci po vodákovi, který u kempu Mláka vypadl z kánoe. Podchlazeného muže se podařilo najít po několika hodinách. Vodák byl převezen do nemocnice a případ tak měl naštěstí dobrý konec.

Přestože si jihočeské řeky a vodní nádrže v minulých dnech vyžádaly dva lidské životy, stále se najde dost vodáků, kteří hazardují. K poslednímu případu vyjížděli jindřichohradečtí policisté ve čtvrtek večer. 

„Na linku 158 se ozvali dva vodáci, že se na Nové řece u kempu Mláka pokoušeli pomoci vodákovi, který mohl být pravděpodobně vlivem opilosti v ohrožení života. Do pátrání se tak zapojili policisté, hasiči se čluny i policejní psovodi,“ popsal tiskový mluvčí policie Jiří Matzner

Záchranářům se po hodině podařilo najít prázdnou kánoi a o kus dál vodácké sudy s oblečením. Přes půjčovnu lodí pak zjistili i totožnost vodáka. 

„Policejní psovod, který propátrával pravý břeh, nakonec muže našel. Vodák byl převezen do nemocnice a případ tak má naštěstí dobrý konec. O věci se vodákovi ochotně postarali Na Kolibě,“ dodal mluvčí. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky pátrání, vodák, Jindřichohradecko, policie, kánoe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrali po vodákovi, který pravděpodobně opilý vypadl z kánoe  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.