Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj ukradl z domu několik milionů korun. Policie pachatele během několika hodin dopadla

Velmi rychle se podařilo dopadnout zloděje, který z jednoho domu ve Včelné ukradl několik milionů korun. Majitel domu měl totiž podezření na několik lidí, kteří mu mohli celoživotní úspory vzít. Policii pak jen stačilo jeho tipy prověřit.

Oznámení o vloupání dostali kriminalisté v pondělí ráno. Zloděj se měl dostat do jednoho z domů ve Včelné u Českých Budějovic a odnést si odtud několik milionů korun. Jejich majitel měl ale podle policie podezření na pachatele, kteří se mohli vloupání dopustit. Kriminalisté se tak pustili do prověřování jeho tipů.

„V tomto případě se pachatel a poškozený z dávné minulosti znali, dokonce bylo možné, že podezřelý patřil do okruhu lidí, kteří věděli, kam si okradený muž své životní úspory schovává,“ popsala policejní mluvčí Lenka Krausová.

Zloděje i s ukradenými miliony se podařilo dopadnout během několika hodin. Pachatel je podezřelý ze spáchání trestných činů krádeže vloupání a porušování domovní svobody. Kvůli vyhlášenému nouzovému stavu mu hrozí vyšší trest. Stíhání je podle policejní mluvčí vedeno na svobodě.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, zloděj, policie, České Budějovice, dům, Včelná, vloupání, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl z domu několik milionů korun. Policie pachatele během několika hodin dopadla  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.