Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policie hledá svědky víkendové tragické nehody, při níž zemřeli dva cyklisté

Českobudějovičtí kriminalisté opakovaně žádají svědky víkendové tragické nehody, při níž zemřeli dva cyklisté, aby se ozvali na linku 158. Jejich svědectví by pomohlo při vyšetřování. Pátrají zejména po řidiči stříbrného kodiaqu a dalším cyklistovi, který se v místě nehody pohyboval.

K nehodě došlo v sobotu po třetí hodině odpoledne mezi obcemi Zaliny a Kaliště. Čtyřiadvacetiletý řidič zde srazil dva cyklisty, kteří na následky zranění zemřeli. Mladík a jeho spolujezdec byli po prvotním ošetření převezeni do nemocnice. 

Dnes odpoledne došlo u obce Kaliště na Českobudějovicku k tragické dopravní nehodě. Osobní auto srazilo na hlavní silnici dva cyklisty, kteří nehodu nepřežili. Příčiny a okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Kriminalisté znovu žádají případné svědky o pomoc při vyšetřování případu. Z dostupných kamerových záznamů bylo zjištěno, že místem bezprostředně před dopravní nehodou projíždělo v čase 15:00:30 osobní auto Škoda Kodiaq stříbrné barvy. Na místě se měl také pohybovat dosud neznámý cyklista. Oba ale před příjezdem záchranných složek odjeli. 

„Hledaní svědci by mohli podat další informace k vyšetřovanému případu. Proto žádáme, aby nás v co nejkratší možné době kontaktovali na telefonu 974 226 460, 974 226 111, případně na lince tísňového volání 158,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda, cyklista, Škoda Kodiaq

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Meli Meliorannis

Cyklisté naprosto žádné chování na silnici ve dvou klído si jedou vedle sebe naprostý nezájem a když zatroubíte ještě vám bude nadávat . Začít tvrdě trestat cyklisty za porušení dopravních předpisů jako řidiče . Cyklisti musíte pochopit že když vás sejme auto tak vám helma nepomůže vždy prohrajete ani vaše ego vás nezachrání a nebo budete do konce života slintající dement volba je vždy na cyklistech jestli chtejí umřít nebo ne jak jezdí je pouze na nich ale prohra je vždy 100%

Úterý, 2. března 2021, 17:13Odpovědět

Policie hledá svědky víkendové tragické nehody, při níž zemřeli dva cyklisté  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.