Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Cizinec se s autem sotva držel na silnici. Nadýchal téměř tři promile

Nebezpečné jízdě zabránili v neděli večer strakoničtí policisté. Nedaleko Dražejova zastavili auto, které se sotva drželo na silnici. Za volantem seděl totiž mladík, který nadýchal téměř tři promile alkoholu. Navíc u sebe neměl žádné doklady.

Policejní hlídka si osobního auta všimla nedaleko Dražjova na Strakonicku kolem desáté hodiny večer. Auto se sotva drželo na silnici, policisté se proto rozhodli vůz zastavit. Za volantem seděl mladý cizinec. „Při kontrole „nadýchal“ 2, 78 promile alkoholu, a navíc nepředložil řidičský průkaz ani žádný jiný průkaz totožnosti,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Pětadvacetiletého cizince policisté zadrželi a převezli do policejní cely. Mladíka nyní čeká trestní stíhání ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky krimi, policie, alkohol, Strakonice, silnice, okres Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Badaxe Kocour

Postihy za alkohol a jízdu bez ŘP jsou spíše směšné. Proč, není zabaveno vozidlo ihned po zajištění pachatele a není v depozitu po celou dobu projednávání? A není použito na úhradu případných nákladů? A samozřejmě stání na "policejním" parkovišti zpoplatnit stejně jako když vám auto odtáhnou. To by jistě u mnohých vyřešilo výmluvy na to že se nemohou dostavit protože mají cosi neodkladného.

Pátek, 16. dubna 2021, 17:16Odpovědět

Cizinec se s autem sotva držel na silnici. Nadýchal téměř tři promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.