Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj vytrhl servírce kasírku s hotovostí. Během útěku ji ale ztratil

Jihočeští policisté pátrají po zloději, který se včera večer pokusil v Táboře okrást servírku stánku s občerstvením nedaleko Lužnice v Táboře. Muž měl ženě vytrhnout kasírku s hotovostí a dát se na útěk. Po cestě ale pravděpodobně upadl a peněženku ztratil.

Hledaným zlodějem je muž ve věku 40 až 50 let, střední postavy, bílé pleti. Na sobě měl mít černé kraťasy a tričko s bílými nápisy. Okrást chtěl servírku ve stánku s občerstvením. „Muž ženě z ruky vytrhnul kasírtašku a dal se na útěk. Do jeho pronásledování se pustilo hned několik hostů ze stánku. Zloděj však po několika metrech útěku upadl a kasírtaška mu vypadla z ruky. Nechal ji ležet na místě a v útěku pokračoval,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Muž měl utíkat směrem do Sezimova Ústí, a to Lužickou ulicí směrem k ulici Táborská. Pokud by s peněženkou utekl, přišel by si podle mluvčího na více než 20 tisíc korun.

„Jakékoliv informace k jeho totožnosti či k místu jeho výskytu přivítají sezimovoústečtí policisté na své služebně či telefonní lince 974 238 740,“ uvedl Doubek.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, zloděj, policie, krádež, Tábor, Lužnice, Sezimovo Ústí, hotové peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vytrhl servírce kasírku s hotovostí. Během útěku ji ale ztratil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.