Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý muž vytahoval na benzínce přirození a masturboval. Teď je trestně stíhán

Z přečinu výtržnictví je podezřelý muž, kterého od včerejšího dne trestně stíhají jindřichohradečtí policisté. Muž se měl podle policie na začátku července obnažovat na čerpací stanici v Jindřichově Hradci. Kromě ukazování svého přirození měl nasednout do auta třem cizím lidem a začít před nimi masturbovat.

K incidentu došlo 4. července kolem jedné hodiny ráno na čerpací stanici v Jindřichově Hradci. Podezřelý muž, který byl podle policie pravděpodobně opilý, měl tři další osoby obtěžovat svým obnažováním, když před nimi vytáhl své přirození a na několik vteřin ho položil na stažené okénko u řidiče. 

„Poté měl obcházet vozidlo a přirození dále ukazovat. Když byla osádka vozu kompletní a nasedla zpět do vozidla, měl si k nim přisednout na místo spolujezdce, kde opět z kraťasů vytáhl své přirození a začal před poškozenými ve vozidle masturbovat do té doby, než ho jeden z mladých mužů vytáhl z vozidla ven," uvedla k případu policejní mluvčí Hana Millerová.

Poškození vše nahlásili na policii, která se případem začala zabývat. „Včerejšího dne si podezřelý muž převzal sdělení podezření pro přečin výtržnictví. Nyní je jindřichohradeckými policisty trestně stíhán,“ dodala Millerová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, policie, vyšetřování, obnažování, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž vytahoval na benzínce přirození a masturboval. Teď je trestně stíhán  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.