Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

U Lišova došlo k vážné dopravní nehodě. Silnice musela být uzavřena

Na silnici I/34 mezi Českými Budějovicemi a Lišovem došlo k vážné dopravní nehodě. Silnice musela být zhruba hodinu a půl v obou směrech uzavřena. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Podle dostupných informací měli dva lidé utrpět lehká zranění.

K nehodě došlo kolem šesté hodiny odpoledne na silnici I/34 před Lišovem. Srazit se měla dvě osobní auta. Podle dostupných informací se lehce zranili dva lidé.

Komunikace byla zhruba hodinu a půl v obou směrech uzavřena. Po půl osmé večer policejní mluvčí Milan Bajcura informoval, že je provoz řízen kyvadlově. Objízdné trasy byly z Lišova vedeny přes Hlubokou nad Vltavou a v opačném směru na Zvíkov.

Na Dlouhé louce došlo dnes kolem desáté hodiny k vážné dopravní nehodě, při které se zranily tři osoby. Přibližně 600 metrů od křižovatky s ulicí Husova zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Silnice je podle policistů...

Během dnešního dne šlo o druhou vážnou dopravní nehodu. K té první došlo dopoledne Na Dlouhé louce v Českých Budějovicích. Při srážce dvou osobních aut se zranili tři lidé. Kvůli nehodě se komplikovala doprava téměř po celém městě.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, policie, Lišov, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, Zvíkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Lišova došlo k vážné dopravní nehodě. Silnice musela být uzavřena  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.