Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž utopil ve vaně přítelkyni. Čin chtěl zamaskovat sebevraždou

Jihočeští kriminalisté obvinili muže z Českokrumlovska z vraždy přítelkyně. Dvojice se hádala kvůli možné nevěře a při sporu měl dotyčný svou partnerku utopit ve vaně. Obviněný se podle policie pokusil zamaskovat násilný trestný čin jako sebevraždu.

Ke sporu mezi šestatřicetiletým mužem a jednadvacetiletou ženou došlo na Českokrumlovsku předminulý týden. „Ze středy na čtvrtek po hádce o možné nevěře šestatřicetiletý muž utopil ve vaně svoji jednadvacetiletou přítelkyni,“ informoval policejní mluvčí Jiří Matzner

Muž událost podle policie maskoval jako sebevraždu. Kriminalisté ale viděli drobné nesrovnalosti a zpozorněli. „Opakovaně se na místo činu vraceli a nakonec nashromáždili důkazy, které verzi obviněného vyvrátily,“ sdělil Matzner. 

„Hádka mezi mužem a jeho mladší přítelkyní se nakonec po důkladném šetření kriminalistů ukázala jako rozbuška pro závažný násilný trestný čin vraždy,“ přidal mluvčí.

Muže kriminalisté zadrželi a obvinili ze zločinu vraždy. Zároveň podali podnět na vzetí do vazby. V případě, že soud muže za tento zločin odsoudí, hrozí mu trest odnětí svobody v délce 10 až 18 let. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, vyšetřování, trestný čin, českokrumlovsko, muž, sebevražda, vana, vražda, okres Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž utopil ve vaně přítelkyni. Čin chtěl zamaskovat sebevraždou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.