Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie stále pátrá po řidiči, který ujel od smrtelné nehody. Rodina nabídla odměnu 100 tisíc korun

Jihočeští policisté stále pátrají po řidiči, který na začátku ledna ujel od tragické dopravní nehody u Nedabyle. Rodina zemřelého nabídla finanční odměnu tomu, kdo poskytne policii informace vedoucí k dopadení viníka.

K nehodě došlo 2. ledna mezi půl dvanáctou a dvanáctou hodinou v noci u obce Nedabyle na Českobudějovicku. Zatím neznámý řidič jel podle policie mezi prvními domy a železničním přejezdem, kde pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a srazil muže, který na místě zemřel. Řidič od nehody ujel.  

Řidič srazil u Nedabyle chodce, který na místě zemřel. Policie žádá o pomoc s vyšetřováním

Jihočeští policisté vyšetřují tragickou dopravní nehodu, při které zemřel zatím neznámý muž. Toho měl srazit řidič, který z místa nehody ujel. Policie proto pátrá po svědcích nehody, kteří by mohli pomoct s jejím vyšetřováním. Volat mohou na...

Pachatele se do dnešního dne nepodařilo najít. Rodina muže se proto rozhodla nabídnout finanční odměnu tomu, kdo poskytne policii informace. „Rodina oběti nabízí 100 tisíc korun tomu, kdo první uvede Policii ČR informace prokazatelně vedoucí k dopadení pachatele a ten bude na základě této informace dopaden,“ uvedl mluvčí Jiří Matzner.  

Podle policie by mohlo mít vozidlo, kterým pachatel jel, poškozené čelní sklo, přední sloupky karosérie, střechu nebo také přední světlo. „Podle svědků se v uvedené době po silnici přes obec Nedabyle pohybovalo vozidlo Škoda Octavia a vozidlo Fiat Punto. Může jít o vozidlo pachatele nebo řidiče, který by mohl svědectvím pomoci policistům. U silnice poblíž obce si také jeden svědek všiml odstaveného vozidla pravděpodobně značky Škoda Forman, okolo kterého se pohybovali čtyři mladíci,“ dodal Matzner.

Auto mohl nechat pachatel opravit v autoservisu nebo u soukromého automechanika, může proto pomoct i tato informace. „Na lince 158 přivítají policisté jakékoliv informace k této nehodě, kontaktovat je také možné přímo vyšetřovatele Josefa Bouberleho na telefonu 974 226 460,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda, smrt, Nedabyle, havárie, Policie České republiky, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie stále pátrá po řidiči, který ujel od smrtelné nehody. Rodina nabídla odměnu 100 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.