Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Po policii házel podnapilý muž dřevo a vyhrožoval střelbou. Zpacifikovat ho musela zásahovka

Rušnou noc zažili z pondělí na úterý jindřichohradečtí policisté. Byli přivoláni ke konfliktu majitele jednoho z penzionů, který se měl hádat s ubytovanými hosty. Po příjezdu na místo začal být podnapilý muž agresivní i vůči policii a vše vyvrcholilo házením dřeva a výhružkami střelbou. Známého recidivistu musela nakonec zpacifikovat zásahová jednotka.

Vše se odehrálo v penzionu u Jarošova na Jindřichohradecku v noci z pondělí na úterý. Majitel penzionu se měl dostat do slovního konfliktu s ubytovanými hosty, kteří podle něj nezavírali dveře penzionu. Na místo byla proto vyslána policejní jednotka, aby situaci vyřešila. „Na místě policisté zastihli viditelně podnapilého majitele penzionu, který hlídku policie po několika nadávkách fyzicky napadl. Na dvůr pustil psa a policisty se pokusil „bombardovat“ kusy dřeva. Vyhrožoval také, že bude po policistech střílet,“ popsal události policejní mluvčí Jiří Matzner.

Situaci musela nakonec vyřešil až přivolaná zásahová jednotka, která zadržela muže na půdě pensionu, kde se zabarikádoval. Muž je podle policie známým recidivistou. Po zadržení putoval do policejní cely. „Podezřelý je z násilí proti úřední osobě a výtržnosti,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, policie, napadení, Jindřichův Hradec, dřevo, penzion, okres Jindřichův Hradec, Jarošov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po policii házel podnapilý muž dřevo a vyhrožoval střelbou. Zpacifikovat ho musela zásahovka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.