Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v centru Budějc přepadl a okradl ženu. Pátrá po něm policie

Českobudějovičtí kriminalisté pátrají po muži, který v centru města přepadl a okradl ženu. Kromě peněz jí podle policie sebral také šperky, celková škoda se tak vyšplhala na 70 tisíc korun. Pachatel měl předtím odejít se skupinkou jiných mužů z baru Singer. Policie žádá případné svědky, kteří by muže poznali, aby se obrátili na linku 158.

K událost došlo v úterý 14. června po půlnoci na stezce za restaurací U Zelené ratolesti. Muž měl zezadu chytit ženu za vlasy, vyhrožovat jí a odtáhnout pryč ze stezky. Tady jí prohledal tašku a vzal si hotovost, kterou mu vystrašená žena předala. „Na jeho výzvu mu pak dala i šperky, které měla na sobě. Poté ji muž nechal jít. Způsobil jí škodu ve výši 70 000 korun,“ popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Kriminalistům se podařilo zjistit, že před incidentem byl muž v baru Singer v České ulici, odkud odešel se skupinou dalších mužů. Od nich se ale později odpojil. V době přepadení měl mít na sobě tmavé oblečení. 


Muž na kamerovém záznamu před přepadením. Zdroj: Policie ČR

„Pokud muže či skupinku mužů na zveřejněných záznamech poznáváte nebo máte k případu jakékoliv informace, volejte, prosím, linku 158.  Přihlásit se mohou i sami muži, kteří jsou na fotografiích zveřejněni a svojí výpovědí mohou přinést kriminalistům zásadní informace potřebné k objasnění případu," uzavřela Schwarzová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, přepadení, loupež, České Budějovice, Zelená ratolest a.s., Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v centru Budějc přepadl a okradl ženu. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.