Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Cizinec naboural dvě zaparkovaná auta a utekl. Nadýchal čtyři promile

Téměř čtyři promile alkoholu nadýchal dvaatřicetiletý cizinec, který v Netolicích naboural dvě osobní auta a z místa nehody utekl. Způsobená škoda se vyšplhala na 90 tisíc korun. Muže se podařilo rychle vypátrat, hrozí mu až tři roky vězení.

Dvaatřicetiletý cizinec měl podle policie usednout za volant v Netolicích v úterý po desáté hodině večer. Nezvládl řízení a narazil do auta, které nabouralo do dalšího, před ním stojícího, vozu. 

Dopravní nehoda se obešla bez zranění. Škoda způsobená na vozech byla ale vypočtena na 90 tisíc korun. „Řidič z místa dopravní nehody utekl. Netolickým policistům se ho však podařilo během krátké doby nedaleko odtud vypátrat. Podezřelému policisté naměřil bezmála čtyři promile alkoholu v dechu," popsala policejní mluvčí Martina Joklová.

Muž je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Do dvou týdnů by měl stanout před soudem, kde mu v případě prokázání viny hrozí až tři roky vězení.

Hodnocení článku je 28 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda, alkohol, Netolice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec naboural dvě zaparkovaná auta a utekl. Nadýchal čtyři promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.