Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Seniorka upadla do bezvědomí. Kolemjdoucí žena ji okradla

Za ohavnou krádež označili policisté počínání ženy v Písku. Ta si na ulici všimla seniorky, která omdlela. Společně s další ženou zavolala pomoc, kromě toho jí ale ukradla šperky a peníze.

Pětatřicetiletá recidivistka si tento týden vyslechla podezření ze spáchání krádeže. Ženě podle všeho nedělalo problém okrást třiaosmdesátiletou seniorku. 

„Případ se stal na ulici Prokopova v Písku. Seniorky se zdravotními problémy si všimla dvojice mladých žen, zprvu vše vypadalo tak, jak má, ochotně důchodkyni pomáhaly, zavolaly i zdravotnickou pomoc. Motivace pomoci však byla nepochopitelná, jedna ze „zachránkyň“ měla seniorku sprostě okrást o šperky a peníze,“ shrnula policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Žena seniorku okradla ještě před příjezdem záchranářů. Policisté ji pak vypátrali a zadrželi. „Písečtí kriminalisté pohotově vyhodnotili získané kusé informace k podezřelým ženám a společně s policisty píseckého obvodního oddělení případ objasnili,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky seniorka, Písek, krádež, policie, Prokopov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

A tomu se někdo diví?Přece členové státem chráněného etnika nemohou vyjít se štědrými soc. dávkami od státu.Cigarety se opět zdražují a oni bez nich nemhou existovat už od svých dětských let...Můj otec,který také upadl na ulici a měl naštípnutý krček v kyčli ,dopadl stejně.Prostě toto etnikum neumí nic jiného než krást,přepadávat seniory a děti a ještě vydatně čerpat všemožné soc. dávky.,,Nedej Bože " se jim jenom zmínit o práci !Nadávky,kterým vás pak zahrnou vůbec není možné reprodukovat.

Pátek, 21. října 2022, 18:10Odpovědět

Seniorka upadla do bezvědomí. Kolemjdoucí žena ji okradla  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.