Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Pohřešovaného manažera z jihu Čech našla policie mrtvého

Policie ukončila pátrání po čtyřiapadesátiletém manažerovi z Prahy, kterého hledala od konce března. Muž odešel z psychiatrické léčebny na procházku, zamířil k sobě domů, kde si vzal zbraň a zanechal vzkaz. Pátrání má bohužel smutný konec.

Policie po čtyřiapadesátiletém muži z Prahy pátrala od konce března. Muž se léčil v psychiatrické léčebně, odkud odešel na procházku. Zamířil do svého bydliště, vzal svou legálně drženou zbraň a odjel vozem. V bytě měl zanechat vzkaz na rozloučenou.

Pátrání skončilo v neděli večer. Policie muže nalezla bez známek života. „Při prohlídce těla nebyly zjištěny žádné podezřelé okolnosti úmrtí. Děkujeme všem za pomoc při pátrání," oznámila pro web tn.cz mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová.

Pátrání po manažerovi z jihu Čech pokračuje. Z léčebny zamířil na Českobudějovicko

Policie i nadále hledá Martina K.. Ředitel společnosti ČSOB Private Banking odešel z psychiatrické léčebny, kde se léčí, na procházku. Zamířit měl do svého bydliště na Českobudějovicku, kde v minulosti studoval a pracoval. V bytě zanechal vzkaz,...

Čtyřiapadesátiletý muž měl mít podle policejního webu bydliště na Českobudějovicku. V minulosti měl studovat na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a na jihu Čech následně pracoval. Kromě jiného se stal regionálním ředitelem ČSOB Privat Banking. Několik let působil také v investiční společnosti Patria.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešovaného manažera z jihu Čech našla policie mrtvého  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.