Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž sprejoval na silnici nápisy. Chtěl tak vyznat lásku bývalé přítelkyni

Originálním způsobem se rozhodl jednatřicetiletý muž vyznat lásku své bývalé přítelkyni. V Riegrově ulici mezi auty sprejoval na silnici nápis o tom, že ji miluje. Jeho jednání si ale všimla městská policie a muže po chvíli pátrání dostihla. Nápisy bude muset ze silnice odstranit.

Podezřelého muže, který se krčí mezi auty v Riegrově ulici, si všiml v pátek brzy ráno operátor městského kamerového systému. Kvůli podezření na poškozování cizího majetku vyjela na místo hlídka městské policie. Po příjezdu do ulice ale muže nenašla, na místě, kde se schovával, po něm ale zůstaly bílé nápisy „Kubánko, miluju Tě“.

Strážníci se proto vydali muže hledat. To se jim po chvíli také podařilo. „Jedenatřicetiletý muž se strážníkům svěřil, že tímto způsobem chtěl vyjádřit své city k bývalé přítelkyni. Svého činu litoval a přislíbil odstranění nápisů z vozovky,“ uvedla mluvčí městské policie Věra Školková.

Hlídka muži odebrala sprej, kterým na silnici psal, a propustila ho. „Případem se bude dále zabývat příslušný správní orgán,“ uzavřela mluvčí.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie České Budějovice

Štítky krimi, policie, městská policie, sprej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž sprejoval na silnici nápisy. Chtěl tak vyznat lásku bývalé přítelkyni  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.