Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody, po které zemřel v nemocnici cyklista

Jihočeští policisté pátrají po svědcích zářijové nehody, při které zemřel cyklista. Ten jel v Táboře na jízdním kole po hlavní silnici, když narazil do stojícího auta a upadl na zem. Při pádu utrpěl zranění, kterým v nemocnici podlehl.

Nehoda se stala v neděli 10. září kolem šesté hodiny večer v Soběslavské ulici v Táboře. „Cyklista na jízdním kole jel ve směru od Sezimova Ústí do centra města, přičemž došlo ke kolizi se stojícím nákladním vozidlem značky Ford Tranzit. Po pádu na vozovku došlo k jeho zranění, se kterým byl transportován do nemocnice, kde následně zemřel,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Policie nehodu stále vyšetřuje a hledá svědky, kteří by s objasněním mohli pomoct. Žádá proto každého, kdo v místě bydlí, projížděl tudy nebo má jakékoliv informace, které by s případem mohly pomoct, aby se ozvali na telefonní číslo 974 238 250 nebo na linku 158.

Senior bez helmy narazil kolem do stojícího auta. V nemocnici zemřel

Tragické následky má včerejší nehoda, ke které došlo po šesté hodině večer v Táboře. Senior na kole tady narazil do zaparkovaného auta a upadl na zem. Při pádu si těžce poranil hlavu, podle policie neměl helmu. Muže na místě ošetřili záchranáři a...

Policisté kromě toho vyšetřují také další nehodu cyklisty, která se stala včera kolem půl sedmé večer u obce Stachy na Prachaticku. Senior na kole jel po silnici, když podle policie najel na nerovnost a z kola spadl. „Senior bez ochranné přilby po pádu z kola utrpěl poranění hlavy. Po zajištění stavu a poskytnutí akutní péče byl ve stabilním stavu převezen do českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, pátrání, nehoda, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody, po které zemřel v nemocnici cyklista  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.