Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

V bankomatu našel 20 tisíc, částku si nechal. Policie hledá důležitého svědka

Českobudějovičtí policisté řeší případ krádeže, ke kterému došlo na českobudějovickém sídlišti Vltava. Neznámý pachatel si tady ponechal hotovost, kterou našel v bankomatu. Policii se během vyšetřování podařilo získat fotografii svědka, který by jim mohl pomoct pachatele dopadnout.

Indicent se odehrál v ulici Fr. Ondříčka v Českých Budějovicích už v polovině září. Zatím neznámý pachatel měl přijít k bankomatu, kde našel finanční hotovost ve výši 20 tisíc korun. Peníze ale nevrátil a nechal si je.

„Policisté v rámci šetření tohoto případu vyhodnotili mimo jiné i  kamerové záznamy z okolí místa činu, ze kterých se jim podařilo získat fotografie důležitého svědka, který by mohl svojí výpovědí pomoci policistům tento případ objasnit,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Informace o muži mohou lidé volat na telefonní číslo 974 226 720 nebo přímo na linku 158.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, peníze, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oldriska Humpolakova

Nedivím se . Odměnu bY nedostal.Muj syn našel s kamarády 58000 s doklady atd. Vše vrátili a dostali 1000kc že si to mají rozdělit..Opravdu fér.

Čtvrtek, 19. října 2023, 21:06Odpovědět

Libor Burian

Po rozvratu v roce 89 převlékli soudruzi soukmenovci kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Sami, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984. Rozkradení byla oficiální,,politika", mafie tak jedná dodnes podle vzoru udat a ukřižovat Ježu a osvobodit vraha a lupiče barabase. Falešní studenti falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů, lichvářů, vymahačů, exekutorů, pasáků, vexláků, lhářů, podvodníků, žvanilů kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako Ursula nebo soudruh dvořák čt, pávků, rycheckých, střížů, viz Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati. Více píšu ve vláknech diskuse.

Pátek, 20. října 2023, 03:51Odpovědět

V bankomatu našel 20 tisíc, částku si nechal. Policie hledá důležitého svědka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.