Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie hledá svědky prosincové nehody. Zranili se při ní dva lidé

Krumlovští policisté pátrají po svědcích, kteří mohli vidět nebo natočit nehodu, která se stala v první polovině prosince u Kladenské Rovné. Při střetu osobního a nákladního auta se zranili čtyři lidé. Pro řidiče jednoho z vozů musel letět vrtulník.

Nehoda se stala 10. prosince kolem 15:40 hodin na silnici I/39 u obce Kladenské Rovné na Českokrumlovsku. „Řidič nákladního vozidla značky Volkswagen, jedoucí ve směru od obce Černá v Pošumaví na Český Krumlov zde z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem značky Seat,“ popsal okolnosti nehody policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Při nehodě se zranili oba řidiči a spolujezdci z osobního auta. Řidič nákladního auta musel být do nemocnice transportován letecky. 

„Policisté nyní žádají případné svědky, především řidiče, kteří v uvedenou dobu místem dopravní nehody projížděli, aby se se svými poznatky, případně záznamy z palubních kamer, dostavili na služebnu v Českém Krumlově, nebo aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 232 250,“ uvedl Šupík.

Škoda způsobená při nehodě byla vyčíslena na 200 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda, pátrání

Policie hledá svědky prosincové nehody. Zranili se při ní dva lidé  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.