Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

U Třeboně se srazila dvě auta. Jeden člověk zemřel

, aktualizováno 23. ledna 2024, 16:30

Tragickou dopravní nehodu řeší všechny složky integrovaného záchranného systému na silnici I/34 mezi Štěpánovicemi a Třeboní. Srazit se tady měla dvě osobní auta. Jeden člověk při nehodě zemřel. Silnice byla po dobu vyšetřování nehody uzavřená.

Nehoda se stala kolem půl druhé na silnici I/34 mezi Štěpánovicemi a Třeboní. Podle policejní mluvčí Lenky Krausové šlo o střet dvou osobních aut. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Jihočeští hasiči na sociální síti X napsali, že jsou na místě profesionální hasiči z Třeboně a Suchého Vrbného. 

Krausová později doplnila, že podle prvotních informací při nehodě zemřela jedna osoba. To následně potvrdila mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová„Řidič jednoho z osobních vozidel utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl ještě před příjezdem záchranářů. Jeho spolujezdkyni jsme po poskytnutí akutní péče letecky transportovali do českobudějovické nemocnice s poraněním hrudníku. Zůstala ve voze zaklíněna a bylo nutné její vyproštění," uvedla.

Řidička z dalšího vozu utrpěla podle prvotních informací lehčí zranění horní končetiny a byla sanitkou převezena do českobudějovické nemocnice. Čtvrtý účastník nehody utrpěl poranění v oblasti trupu a i on byl převezen do krajské nemocnice.

Silnice byla kvůli vyšetřování nehody kompletně uzavřena. Podle policie stálo za nehodou pravděpodobně předjíždění. „Mladý řidič audi měl předjíždět před sebou jedoucí vozidlo a došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem škoda," okomentovala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, krimi, nehoda, Jindřichohradecko

U Třeboně se srazila dvě auta. Jeden člověk zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.