Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Vraždu novorozence se stále nepodařilo vyřešit. Policie hledá svědky

Policii se stále nepodařilo uzavřít tragický případ z července minulého roku, kdy byl v kontejneru na posyp v Lipně nad Vltavou nalezen mrtvý novorozenec. Případ vyšetřují kriminalisté jako vraždu a žádají každého, kdo by měl jakékoliv informace, aby se ozval na linku 158.

O případu informovala policie na konci července 2023, kdy muž oznámil na linku 158, že v kontejneru na posyp u Základní školy v Lipně nad Vltavou nalezl tělo novorozence. Případ kriminalisté vyšetřují jako zvlášť závažný zločin vraždy.

Zatím se ale nepodařilo zjistit, kdo je pachatelem. „I přes výslechy desítek osob, prověření několika poznatků od veřejnosti, laboratorních vyšetření odebraných vzorků DNA, se kriminalistům zatím nepodařilo tento hrůzný čin objasnit a jeho pachatele dopadnout. Proto se znovu s odstupem času obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Zvlášť závažný zločin vraždy řeší jihočeští kriminalisté. V Lipně nad Vltavou svědek nalezl v kontejneru na posyp u jednoho z místních bytových domů tělo novorozence. Vyšetřovatelé žádají případné svědky, aby volali na linku 158.

Policie žádá každého, kdo by měl k případu nějaké informace, poznatky nebo záběry z palubních kamer, na kterých by mohlo být něco, co kriminalistům pomůže případ objasnit, aby se ozval buď na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 221 483.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, lipno nad vltavou, šumava, policie, novorozenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vraždu novorozence se stále nepodařilo vyřešit. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.