Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Kladrubský je po operaci a Budějovicím bude delší dobu chybět

Fotbalisté Českých Budějovic přišli o zraněného obránce Jiřího Kladrubského. Čtyřiatřicetiletý bývalý kapitán Dynama ve čtvrtek absolvoval operaci menisku a bude nováčkovi nejvyšší soutěže delší dobu chybět.

„Jirka měl přetrvávající problémy s kolenem, tak šel na vyšetření na magnetickou rezonanci, kde se ukázalo, že má naštípnutý meniskus. Ve čtvrtek se podrobil operaci, v pátek ho pustili a bude nám chybět asi delší dobu. Je to škoda," uvedl před víkendovým ligovým zápasem ve Zlíně trenér Dynama David Horejš.

Kladrubský v minulé sezoně jako kapitán dovedl České Budějovice k návratu do první ligy. Bývalý hráč Sparty a dvojnásobný reprezentant ale s příchodem zkušeného Tomáše Sivoka do Dynama v průběhu podzimu vypadl ze základní sestavy.

Autoři | Foto Petr Tibitanzl

Štítky Sport, fotbal, první, Č. Budějovice, Kladrubský, zranění, SK Dynamo České Budějovice, Jiří Kladrubský, FC Fastav Zlín, AC Sparta Praha, David Horejš, Tomáš Sivok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kladrubský je po operaci a Budějovicím bude delší dobu chybět  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.