Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Fotbalisty Českých Budějovic posílil slovenský ofenzivní univerzál Čmelík

Fotbalisty Českých Budějovic těsně po začátku prvoligové sezony posílil záložník či útočník Lukáš Čmelík. Šestadvacetiletý bývalý slovenský mládežnický reprezentant bude v Dynamu hostovat do konce roku z druholigové Karviné a součástí dohody je i následná opce.

Lukáš Čmelík má na kontě v české lize 39 startů a čtyři góly za Karvinou, s níž v uplynulé sezoně sestoupil z nejvyšší soutěže. Působil také v Žilině, Sionu, Gliwicích a Dunajské Stredě. V Karviné ho v minulosti vedl nynější trenér Dynama Jozef Weber.

„Určitě i to rozhodlo, že jsem tady. Řešili jsme to už od začátku přípravy. Karviná mě nechtěla uvolnit, takže nakonec jsem rád, že se kluby domluvily," citovaly internetové stránky Dynama Čmelíka.

Jihočechům, kteří v úvodním kole ligové sezony vyhráli nad Pardubicemi 2:0, bude k dispozici už na víkendový šlágr doma se Spartou. Slovenský ofenzivní univerzál je šestou letní posilou Dynama.

„Je to extrémně rychlý, křídelní hráč. Přichází na hostování do zimy s opcí. Máme zraněného Mršiče, takže věříme, že nám pomůže," uvedl sportovní ředitel Dynama Milan Čadek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dynamo

Štítky Sport, fotbal, první, České Budějovice, Čmelík, SK Dynamo České Budějovice, Lukáš Čmelík, MFK Karviná, fotbalista, Piast Gliwice, Jozef Weber, FK Pardubice, AC Sparta Praha, Sion, Žilina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Českých Budějovic posílil slovenský ofenzivní univerzál Čmelík  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.