Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hora pokračuje v Dynamu, prodloužil také Hais

Další dva fotbalisté prodloužili smlouvu s českobudějovickým Dynamem. Na Střeleckém ostrově pokračují Jakub Hora, který má kontrakt do roku 2024, a Daniel Hais. Mladý útočník posbíral letos 12 ligových startů.

Záložník Jakub Hora je v Dynamu čtvrtou sezonu. Za klub debutoval už v roce 2014, poté se na jih Čech po několikaleté pauze vrátil. Hrál za Viktorii Plzeň, Teplice, lotyšskou Rigu a působil také v Polsku. V Českých Budějovicích je od roku 2021 a podle informací na webu klubu prodloužil kontrakt do roku 2024. 

Novou smlouvu má také devatenáctiletý útočník Daniel Hais, který se v lize poprvé ukázal letos v únoru. Poté naskočil do dalších 11 utkání. V útoku mu dělají konkurenci Michal Škoda, Tomáš Zajíc a také Jakub Matoušek, který se před nedávnem Dynamu upsal do roku 2025. 

„Měli jsme velký zájem o to, aby oba hráči podepsali další smlouvy a pokračovali u nás. Kuba Hora je zkušený fotbalista, který toho má už hodně za sebou. Dan Hais v lize posbíral několik startů a má v sobě velký potenciál," řekl pro klubový web sportovní ředitel Milan Čadek.

Už v červenci klub informoval o tom, že se dohodl na prodloužení s obráncem Lukášem Hlavem, který má nyní kontrakt do června 2025. To platí i pro brankáře Martina Janáčka. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, dynamo, budějovice, kontrakt, SK Dynamo České Budějovice, Jakub Hora, Střelecký ostrov, FC Viktoria Plzeň, Riga, FK Teplice, Polsko, Michal Škoda, Tomáš Zajíc, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hora pokračuje v Dynamu, prodloužil také Hais  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.