Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Gól v nastavení jde částečně za mnou, řekl po Plzni kapitán Dynama Králik

Až v závěru utkání se Plzeň dokázala prosadit na hřišti Českých Budějovic. Jihočeši dlouho sahali alespoň po cenném bodu, ale nakonec se jim to proti účastníkovi Ligy mistrů nepodařilo. Kapitán domácích Martin Králik po smolném průběhu řekl, že je třeba jít dál. Už v úterý čeká Dynamo zápas s Bohemians Praha 1905.

Podle Martina Králika Jihočeši do zápasu vstoupili tak, jak chtěli. „Šli jsme do utkání s nějakým cílem a celou dobu se nám to dařilo. Všichni hráči to plnili. Dostat gól v nastaveném čase je smůla, musíme jít dál,“ popsal na tiskové konferenci po zápase.

Plzeň skórovala po rohovém kopu, před brankou se dokázal prosadit v 94. minutě Jhon Mosquera. „Dali jsme do té situace všechno, myslím, že jsme tam snad i byli všichni. Míč letěl do mého prostoru a já tam prohrál souboj, jde to částečně za mnou. Když si hráč dobře naběhne a vyskočí, těžko se to brání,“ mrzelo Králika, který tento týden prodloužil v Budějovicích smlouvu do roku 2024. 

Fotbalisté Plzně v nastavení vydřeli výhru 1:0 v Budějovicích, rozhodl Mosquera

Fotbalisté Plzně po úterním postupu do skupiny Ligy mistrů vydřeli vítězství 1:0 v Českých Budějovicích. Obhájce titulu rozhodl dnešní zápas pátého ligového kola až ve čtvrté minutě nastavení, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou střídající Jhon...

 

Jihočeši se už musí chystat na úterní utkání v Praze. Podle Králika je to dobře, protože tým hodí za hlavu smolný zápas s Plzní. Z venkovních zápasů si zatím Dynamo připsalo čtyři body za výhru proti Pardubicím a remízu s Libercem. Doma posbíralo pouze bod za remízu se Slováckem.

„Paradoxně hrajeme, aspoň tedy za mě, lepší fotbal doma. Proti Pardubicím a Liberci to nebyl fotbal podle našich představ, ale bodovali jsme. Věřím, že na Bohemians máme šanci bodovat,“ dodal stoper.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, Martin Králik, plzeň, fotbal, HC Dynamo Pardubice, FC Viktoria Plzeň, SK Dynamo České Budějovice, Bohemians 1905, Liga mistrů UEFA, FC Slovan Liberec, Jhon Edison Mosquera Rebolledo, 1. FC Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gól v nastavení jde částečně za mnou, řekl po Plzni kapitán Dynama Králik  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.