Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nejhorších bylo posledních 25 minut, přiznal brankář Janáček po Baníku

Útočníky Baníku Ostrava o víkendu trápil brankář Dynama Martin Janáček. Ten významně přispěl k tomu, že si fotbalisté Českých Budějovic odvezli domů tři body po výhře 2:1. Mladý fotbalista po utkání děkoval trenérům za to, že ho podrželi po výsledkově nevydařených zápasech.

Ostrava si v sobotu připsala 19 střel, přičemž 6 mířilo na branku. Martin Janáček inkasoval jen jednou.

„Jsem strašně moc rád za to, jak to dopadlo. Byl to pro mě hrozně dlouhý zápas tím, jak Baník tlačil. Měli hodně šancí. Všichni ale pracovali na maximum. Zároveň jsem rád, že mě trenéři podrželi, i když jsme třikrát za sebou prohráli. Určitě to nebylo lehké rozhodnutí. Doufám, že jsem to splatil,“ přiznal na tiskové konferenci po zápase. 

Janáček se musel usmát, když se ho novináři zeptali, kdy mu bylo při utkání s Baníkem nejhůře. „Asi posledních 25 minut. Bylo to těžké, ale zvládli jsme to. Baník má obrovskou sílu, je otázkou času, kdy začnou vyhrávat, jsem rád, že se to nestalo proti nám,“ řekl. Při utkání likvidoval Jihočech řadu slibných pokusů, asi nejkrásnější zákrok předvedl ve 23. minutě, když pohotově vyrazil prudkou hlavičku Ladislava Almásiho. 

Před rokem bylo všechno jinak. Je to sen, přiznal brankář Dynama Janáček

Povedené období prožívá brankář českobudějovického Dynama Martin Janáček. S klubem podepsal fotbalista tříletou smlouvu, uspěl v utkání proti českému mistrovi a včera pomohl Jihočechům k výhře nad Bohemians Praha 1905.

 

Janáček se v bráně objevil 27. srpna při prohře s Plzní. Poté pomohl k výhře nad Bohemians, pak ale následovaly tři porážky s Mladou Boleslaví, Slavií a Sigmou Olomouc. 

„Tu výhru teď musíme přenést do dalšího zápasu. Doufám, že to nakopneme a vyhrajeme už v dalším utkání se Zlínem,“ přidal dvaadvacetiletý Janáček.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Martin Janáček, dynamo, české budějovice, brankář, baník ostrava, FC Baník Ostrava, SK Dynamo České Budějovice, HC Dynamo Pardubice, HC Vítkovice Ridera, FC Viktoria Plzeň, SK Slavia Praha, FK Mladá Boleslav, SK Sigma Olomouc, Bohemians 1905

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejhorších bylo posledních 25 minut, přiznal brankář Janáček po Baníku  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.